Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Kocha ale nie chce przyjechać do domu.
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2016-06-28, 17:34   #2
aleks_90
Zadomowienie

Dot.: Kocha ale nie chce przyjechać do domu.

Cytat:
Napisane przez moniczkkka123 Pokaż wiadomość
Witam,
Piszę do was z prośbą o poradę, w następującej sprawie:
Z moim chłopakiem znamy się czerwca 2015, mieszkamy od siebie 100 km, poznaliśmy się przez telefon, pierwsze nasze spotkanie odbyło się w kwietniu tego roku, ciągle gadamy przez tel, po kilka razy dziennie, dobrze się dogadujemy, 20 czerwca tego roku byłam u niego i wtedy zapytał mnie czy zostaniemy parą,
Znacie sie rok przez telefon a spotkliscie sie dopiero w kwietniu tego roku? Tak na prawdę go nie znasz. Niby tak kocha a nie miał czasu wczesniej przyjechac?? 100km to nie jest dużo. Jakby mu zależało to przyjezdzałby co 2-3 miesiace lub czesciej. Według mnie jestes jego nastoletnim umilaczem. Gdyby faktycznie mu zalezało i by chciał przyjechać dorobił by sobie gdzies. Gdy facetowi zależy znajdzie czas i załatwi kase na pociąg.
Cytat:
Mam 18 lat, mój chłopak 28, nie pracuje, czasem lubi wypić, jest na utrzymaniu rodziców, ale obiecał - po rozmowie ze mną - że się dla mnie zmieni nie pije już 8 dni, szuka pracy. Planujemy spotkać się za tydzień, musiałam pożyczyć mu pieniązki na przyjazd do mnie
Ma 28 lat nie pracuje utrzymuja go rodzice do tego lubi wypić tez pewnie za kase rodziców. Taa Jaasne ZMIENI SIĘ. W bajki wierzysz?? On powinien sie zmienic dla SIEBIE nie dla Ciebie. Pożyczasz kase prawie 30 letniemu chłopu??? Mi to byłoby wstyd brać kase od nastolatki. Poza tym jestescie na różnych etapach życiowych. Dam Ci rade nie pożyczaj mu kasy to sie zwykle źle konczy. Po co ma isc do pracy przeciez Nastoletnia dziewczyna mu pożyczy.

Cytat:
Bardzo go kocham, i chce z nim spędzić życie
Po pierwsze parą jestescie 8 dni. Wydaje Ci sie że go kochasz bo to Twoja pierwsza miłość. To iluzja. Zbyt mało czasu ze soba spedziliscie.
Poza tym moze zdaje sobie sprawe że jest słabą partią dla nastolatki skoro nie chce poznać jej rodziców albo nie ma powaznych zamiarów względem Ciebie tylko właśnie jako rozrywka.

Edytowane przez aleks_90
Czas edycji: 2016-06-28 o 17:40
aleks_90 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując