2016-06-28, 18:44
|
|
|
MISIA
|
Dot.: Kocha ale nie chce przyjechać do domu.
Pracował, ok dwóch lat nie pracuje. Dlatego nie przyjezdzal bo kasy nie mial wczesniej... Do mnie pociągi nie jezdza, ma on swoj samochod, na paliwo potrzebuje 100 zl . Pozyczam kase, bo robie to dla nas ...
Cytat:
Napisane przez aleks_90
Znacie sie rok przez telefon a spotkliscie sie dopiero w kwietniu tego roku? Tak na prawdę go nie znasz. Niby tak kocha a nie miał czasu wczesniej przyjechac??  100km to nie jest dużo. Jakby mu zależało to przyjezdzałby co 2-3 miesiace lub czesciej. Według mnie jestes jego nastoletnim umilaczem. Gdyby faktycznie mu zalezało i by chciał przyjechać dorobił by sobie gdzies. Gdy facetowi zależy znajdzie czas i załatwi kase na pociąg.
Ma 28 lat nie pracuje utrzymuja go rodzice  do tego lubi wypić tez pewnie za kase rodziców. Taa Jaasne ZMIENI SIĘ. W bajki wierzysz?? On powinien sie zmienic dla SIEBIE nie dla Ciebie. Pożyczasz kase prawie 30 letniemu chłopu???  Mi to byłoby wstyd brać kase od nastolatki. Poza tym jestescie na różnych etapach życiowych. Dam Ci rade nie pożyczaj mu kasy to sie zwykle źle konczy. Po co ma isc do pracy przeciez Nastoletnia dziewczyna mu pożyczy.
Po pierwsze parą jestescie 8 dni. Wydaje Ci sie że go kochasz bo to Twoja pierwsza miłość. To iluzja. Zbyt mało czasu ze soba spedziliscie.
Poza tym moze zdaje sobie sprawe że jest słabą partią dla nastolatki skoro nie chce poznać jej rodziców albo nie ma powaznych zamiarów względem Ciebie tylko właśnie jako rozrywka.
|
---------- Dopisano o 18:34 ---------- Poprzedni post napisano o 18:32 ----------
TAK pisze to serio. Pierwszy raz w kwietniu widzielismy się, nie wskocze mu do łóżka, on naprawde mnie kocha, będzie czekał na to aż będe gotowa, i powiedział że serio myśli na powaznie o przyszlosci ze mna
Cytat:
Napisane przez Natka19900
Ale Ty naprawde piszesz to wszystko serio? Ma 28 lat bardzo sie kochacie, on wprawdzie pije czasami i nie pracuje, utrzymuja go rodzice, a Ty mu dajesz "pieniazki" (nienawidze jak ktos tak pisze) na przyjazd do Ciebie? I Ty chcesz z nim spedzic zycie? No cudny start w przyszlosc. Nic tylko zyczyc powodzenia.
Wiej kobieto poki mozesz. A obawom Mamy sie nie dziwie wcale. A ze on nie chce przyjechac? To chyba najmniejszy problem w calej tej sytuacji, ale moze albo jest mu glupio, ze jest darmozjadem w tym wieku, albo ma to gdzies, albo nie planuje z Toba dluzszej przyszlosci. Ot postawisz mu bilet, moze kilka razy obiad, moze nawet wskoczysz do lozka....
W sumie to mam nadzieje, ze jednak troll. A jak faktycznie to co piszesz to prawda, to posluchaj rady, starszej, mocno obitej przez wlasna glupote kolezanki i wez zakoncz ta znajomosc jak najszybciej, a nie marnuj sobie zycia.
Dzizas ja wlasnie doczytalam, ze wy sie pierwszy raz widzieliscie 8 dni temu...... Litosci.
|
---------- Dopisano o 18:35 ---------- Poprzedni post napisano o 18:34 ----------
NIE OBRAŻAJ MNIE, ok ?
Cytat:
Napisane przez Adrianna_8
Ty tak serio? Zlasowało Ci mózg.
|
---------- Dopisano o 18:38 ---------- Poprzedni post napisano o 18:35 ----------
Ja mu nie daje kasy na picie z kolegami, czy cokolwiek innego, ja mu daję: na paliwo do mnie, robie to dla nas.
Cytat:
Napisane przez aleks_90
Znacie sie rok przez telefon a spotkliscie sie dopiero w kwietniu tego roku? Tak na prawdę go nie znasz. Niby tak kocha a nie miał czasu wczesniej przyjechac??  100km to nie jest dużo. Jakby mu zależało to przyjezdzałby co 2-3 miesiace lub czesciej. Według mnie jestes jego nastoletnim umilaczem. Gdyby faktycznie mu zalezało i by chciał przyjechać dorobił by sobie gdzies. Gdy facetowi zależy znajdzie czas i załatwi kase na pociąg.
Ma 28 lat nie pracuje utrzymuja go rodzice  do tego lubi wypić tez pewnie za kase rodziców. Taa Jaasne ZMIENI SIĘ. W bajki wierzysz?? On powinien sie zmienic dla SIEBIE nie dla Ciebie. Pożyczasz kase prawie 30 letniemu chłopu???  Mi to byłoby wstyd brać kase od nastolatki. Poza tym jestescie na różnych etapach życiowych. Dam Ci rade nie pożyczaj mu kasy to sie zwykle źle konczy. Po co ma isc do pracy przeciez Nastoletnia dziewczyna mu pożyczy.
Po pierwsze parą jestescie 8 dni. Wydaje Ci sie że go kochasz bo to Twoja pierwsza miłość. To iluzja. Zbyt mało czasu ze soba spedziliscie.
Poza tym moze zdaje sobie sprawe że jest słabą partią dla nastolatki skoro nie chce poznać jej rodziców albo nie ma powaznych zamiarów względem Ciebie tylko właśnie jako rozrywka.
|
---------- Dopisano o 18:42 ---------- Poprzedni post napisano o 18:38 ----------
A tak wgl to nie chciał brać pieniędzy ode mnie, nalegałam, ponieważ robię to dla NAS. A on mnie traktuje naprawdę poważnie.
---------- Dopisano o 18:44 ---------- Poprzedni post napisano o 18:42 ----------
Prawdziwe to jest
|
|
|