Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Dzieciaczki Lipcowo-sierpniowe 2006 II
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2008-01-08, 09:14   #782
djamelka
Rozeznanie

Dot.: Dzieciaczki Lipcowo-sierpniowe 2006 II

Duzo szczescia,i slodyczy dla Moniki!!!! Wenezja faktycznie nie ma co zmuszac do nocnika,moja cora jak mniala roz to juz siedziala na nim od czasu do czasu i co z tego potem jeszcze dlugo potrwala zanim sie nauczyla a najgorsze bylo ze kupki nie chciala robic ja ja zmuszalam a ona biedna (chyba sie bala)ze az zasypiala na tym nocnikubo tak dlugo siedziala.az pewnego pieknego dnia udalo sie ale nie zmuszajac poprostu sama wziola nocnik i poszla i mi przyniosla niespodziane.Jak zaczala robic siku to gdzies mniala z dwa latka a kupka jeszcze poczekala-gdzies do dwoch i pol lat jak nie dluzej wiem ze czysciutka to byla jakies cztery miechy przed skonczeniem 3lat. Ja tak mowie ze najgorsze prawie za nami tylko jeszcze ta walka z tym nocnikiemjest wspaniala-Monika ty pewnie cos na ten temat wiesz.No ale coz damy rade!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!Wi tam cie Wiedziemko-napisz cos wiecej o sobie i Wojtku! Doride nie potrzylam na ten link,ale cos wiem na temat butli do spania.Syn od mojej siostry ma w tej chwili 6 lat i nosi proteze.Bo jak byl mniejszy to spal z butla cacao i zelazo mu wszystko wyniszczyloPowaznie wam pisze ma 6 lat i proteze.
djamelka jest offline Zgłoś do moderatora