Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Pierścionek
Wątek: Pierścionek
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2008-01-08, 12:16   #2
Astra
Rozeznanie

Dot.: Pierścionek

Cytat:
Napisane przez appolo Pokaż wiadomość
Witam wszystkie panie

Chciałbym kupić swojej dziewczynie w prezencie pierścionek (nie zaręczyny) tylko taki prezencik bez okazyjny i nawet sobie mniej więcej wyobraziłem jak powinien wyglądać tylko gorzej ze znalezieniem. Przejrzałem sporo stronek i nie znalazłem pierścionka z takim motywem jaki chce. A mianowicie ma to być srebrny pierścionek z rubinem (ewentualnie czerwoną cyrkonią) i otoczony niebieskimi cyrkoniami lub odwrotnie czerwone cyrkonie na otoczce a niebieska w środku(byle nie za dużo tego). Czemu tak se wymyślam?? Ponieważ moja dziewczyna uwielbia kolor czerwony i ma niebieskie oczy więc chce żeby zarówno pasował jak i się jej spodobał.

I teraz pytanie:
Czy widziały panie gdzieś taki pierścionek z podobnym motywem??
I jak myślicie czy zestawienie takich kolorów jest dobre?

Pozdrawiam i z góry dziękuję za odpowiedzi

I przepraszam jeżeli w złym dziale zamieściłem.
Hmmm Pracowalam u jubilera i powiem szczerze ze nie spotkałam sie z pierscionkiem w srebrze,ktory mialby kamienie w kolorach o ktorych piszesz Przyznam ze jak dla mnie to zestawienie kolorystyczne kamieni troszke nietypowe Wiem ,ma byc wyjatkowy Mozesz u jubilera poprosic aby skontaktowal sie ze swoim dostawca srebra i dowiedzial sie czy w swojej ofercie ma taki pierscionek Musisz znac dokladny rozmiar palca Nie kupuj nic na oko!! Do nas wielu klientow przychodzilo z nietypowymi "pomyslami" Wszystko zapisywalismy a potem kiedy dostawca sie zjawial, wybieralismy to co klienci chcieli Jesli trafisz na porzadnego jubilera lub sklep,ktoremu zalezy na kliencie to nie bedzie problemu Zycze powodzenia w poszukiwaniach Mam nadzieje ze troszeczke pomoglam,warto sprobować

Astra jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując