2016-06-29, 12:58
|
|
|
Konto usunięte
|
Dot.: Pies a wakacje
Doświadczenia z hotelami nie mam, nie chciałam tam zostawiać mojego kota. Moja koleżanka zostawiała tam swojego, gdy jeździła z mężem za granicę, ta jej kotka była tak postresowana tym faktem, że potrafiła kupę w transporterze zrobić. Teraz kot już jest wiekowy (16 lat), więc nie chce mu fundować stresu i nie wyjeżdża nigdzie na dłużej. Ja zostawiłam swojego kota u pet sitterki, normalnie mieszkał u niej w domu. Niestety nie było możliwości, żeby przychodziła do nas (mieszkała dość daleko, w innej dzielnicy), a nikogo konkretnego blisko naszego domu nie znalazłam, albo mieli już zajęte terminy. W jakim kraju mieszkasz? Jak w Wielkiej Brytanii, to moge Ci powiedziec,na której stronie znalazłam opiekunkę. Nasza tania nie była, brała 30 funtów dziennie, ale nie wyobrażam sobie zostawić kota w takim kocim hotelu. Mnóstwo obcych zwierząt, siedzenie w klatkach
A co do pytania, to ja bym wzięła psa. Jeśli ma u Was szansę na normalny dom... Pies poradzi sobie bez Was przez wakacje, najwyżej będzie tęsknił, ale potem przecież wrócicie. To oczywiste, że ludzie ze zwierzętami też muszą czasem wyjechać.
Edytowane przez b82ed09e83d6cc96f3cec4b39c6008ed9e8c5acd_5dd330825eb9e
Czas edycji: 2016-06-29 o 13:00
|
|
|