Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Nasi mecze wygrywają a lipcówki swe dzieci na świecie witają! Lipcówki 2016, część XI
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2016-06-29, 13:29   #1189
kattoo
Zakorzenienie

Dot.: Nasi mecze wygrywają a lipcówki swe dzieci na świecie witają! Lipcówki 2016, cz

Cytat:
Napisane przez Arida_ Pokaż wiadomość
Hej laseczki, ale jestem przeszczesliwa! Wlasnie jestem po wizycie poloznej! Maly juz osiagnal wage urodzeniowa, wiec nie musze sie martwic ze nie je co 3 godz przez zoltaczke. Opłaciło sie pomeczyc przez 3dni . Z ta zolza dalej walczymy, ale juz na spokojnie bardzo sie balam ze zjechal z wagi przez te pare dni a on tak przypakowal! Pepuszek ladnie sie goi. Okazalo sie ze ma krotkie wedzidelko i powinien źle lapac piersi, ale nie moj smoczek jedyny minusik wizyty to,to ze bardzo sie odchyla podczas placzu i jest bardzo napiety, wiec to do kontroli za 2-3 tyg. Jesem przeszczesliwa! Nadrobie was w nocy, teraz czeka mnie sterta prania bo 2krotne wietrzenie dupki zakonczylo sie olaniem i osr... wszystkiego co mozliwe bycie mama jest super, a do stresikow trzeba sie przyzwyczaic bo bedzie tylko wiecej

Wysłane z aplikacji Forum Wizaz
Super ze wszystko dobrze! Teraz juz pojdzie z gorki (tylko prania i prasowania bedzie wiecej)
kattoo jest offline Zgłoś do moderatora