Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Sierpnióweczki 2016! Część VI.
Podgląd pojedynczej wiadomości

Najlepsze Promocje i Wyprzedaże

REKLAMA
Stary 2016-06-29, 13:17   #1456
Talantea
Zakorzenienie

Dot.: Sierpnióweczki 2016! Część VI.

Cytat:
Napisane przez Georgia1976 Pokaż wiadomość
Pokarało mnie w nocy za obżarstwo
Najadłam sie wieczorem michałkami, popiłam je dosłownie kilkoma łykami coli a potem w nocy masakra jakaś
Obudziłam sie przed 4 z bólem podbrzusza, od razu z myślą, ze to kwestie żołądkowe ale już w łazience nie byłam tego pewna bo przez dłuższą chwilę nic sie nie działo a brzuch bolał.
Normalnie zimny pot oblał mnie ze stresu.... aż TŻ sie obudził i pytał czy wszystko ok bo tak tam dyszałam...
Na szczęście jednak to były kwestie jelitowe i w końcu jakoś poszło
Ale stres był

Ps: obstawiam, ze to po coli bo po samych michałkami nigdy nic mi nie było
Ojoj musiało bolec
Mnie ostatnio znowu meczy zgaga monstrum! Jak tylko poloze sie do łózka to sie zaczyna i tak jecze i jecze az TZ sie denrwuje
Niestety nic nie pomaga tylko lezenie z glowa o wiele wyzej.

Cytat:
Napisane przez tija93 Pokaż wiadomość
Ja do ściągnięcia pessara mam bana na seksy
ja tez, jestem pewna ze nawet po sciagnieciu TZ bedzie sie bał. Ja juz zapomniałam co to seksy

Cytat:
Napisane przez TinkerrBell Pokaż wiadomość
To jeszcze zależy jaki tatuaż Bo jak ja widzę gimbazę z napisem "Tylko Bug może nas sondzić" to mi się bardzo śmiać chce....

Moja znajoma w przypływie kibicowskiej miłości wytatuowała sobie napis LECHA na przedramieniu plus coś tam o klubie typu "nie jesteś sam" czy coś w ten deseń. Dla mnie to akurat nie wygląda jak dzieło sztuki ale jak dzieło głupoty...
Moj TZ nie lubi tatuazy i powiedzial ze nie chcialby zebym i ja miala. Mi to wsio rybka, raczej nie jestem fanką.

Cytat:
Napisane przez TinkerrBell Pokaż wiadomość
Czy można odwołać dzisiejszy dzień???

Najpierw ta suszarka do włosów. Później na dworcu zgubiłam 5 f....ale ok. Wróciłam do domu, zrobiłam sobie coś do jedzenia i stwierdziłam, że zrobię sobie teraz herbatę z liści malin. Otwieram a mi ta herbata spleśniała;/ Musiała mi gdzieś zwilgotnieć((((

A to jest dopiero pierwsza połowa dnia...

Po południu ma przyjść koleżanki córka na czesanie bo ma dziś PROM....Może będę używać tylko grzebienia bo jeszcze prostownicą mogę jej włosy spalić...
Wspolczuje moze juz lepiej siądz i nic nie rób , przeczekac najlepiej. Jutro bedzie lepiej
Poszlam na szybkie zakupy mimo, ze leje deszcz, zostałam uwalona blotem przez samochod :/

Cytat:
Napisane przez Krefetka Pokaż wiadomość
Muszę sie pochwalić.... Na balkonie wyrosły w końcu moje ogóry

Wysłane za pomocą magii
Brawo Jakie fajne! Bedzie satysfakcja gdy go zjecie

Talantea jest offline Zgłoś do moderatora