2016-06-29, 13:17
|
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Sierpnióweczki 2016! Część VI.
Cytat:
Napisane przez Georgia1976
Pokarało mnie w nocy za obżarstwo 
Najadłam sie wieczorem michałkami, popiłam je dosłownie kilkoma łykami coli a potem w nocy masakra jakaś 
Obudziłam sie przed 4 z bólem podbrzusza, od razu z myślą, ze to kwestie żołądkowe ale już w łazience nie byłam tego pewna bo przez dłuższą chwilę nic sie nie działo a brzuch bolał.
Normalnie zimny pot oblał mnie ze stresu.... aż TŻ sie obudził i pytał czy wszystko ok bo tak tam dyszałam...
Na szczęście jednak to były kwestie jelitowe i w końcu jakoś poszło 
Ale stres był
Ps: obstawiam, ze to po coli bo po samych michałkami nigdy nic mi nie było 
|
Ojoj musiało bolec 
Mnie ostatnio znowu meczy zgaga monstrum! Jak tylko poloze sie do łózka to sie zaczyna i tak jecze i jecze az TZ sie denrwuje 
Niestety nic nie pomaga tylko lezenie z glowa o wiele wyzej.
Cytat:
Napisane przez tija93
Ja do ściągnięcia pessara mam bana na seksy 
|
ja tez, jestem pewna ze nawet po sciagnieciu TZ bedzie sie bał. Ja juz zapomniałam co to seksy 
Cytat:
Napisane przez TinkerrBell
To jeszcze zależy jaki tatuaż  Bo jak ja widzę gimbazę z napisem "Tylko Bug może nas sondzić" to mi się bardzo śmiać chce....
Moja znajoma w przypływie kibicowskiej miłości wytatuowała sobie napis LECHA na przedramieniu plus coś tam o klubie typu "nie jesteś sam" czy coś w ten deseń. Dla mnie to akurat nie wygląda jak dzieło sztuki ale jak dzieło głupoty...
|
Moj TZ nie lubi tatuazy i powiedzial ze nie chcialby zebym i ja miala. Mi to wsio rybka, raczej nie jestem fanką.
Cytat:
Napisane przez TinkerrBell
Czy można odwołać dzisiejszy dzień???
Najpierw ta suszarka do włosów. Później na dworcu zgubiłam 5 f....ale ok. Wróciłam do domu, zrobiłam sobie coś do jedzenia i stwierdziłam, że zrobię sobie teraz herbatę z liści malin. Otwieram a mi ta herbata spleśniała;/ Musiała mi gdzieś zwilgotnieć  ((((
A to jest dopiero pierwsza połowa dnia...
Po południu ma przyjść koleżanki córka na czesanie bo ma dziś PROM....Może będę używać tylko grzebienia bo jeszcze prostownicą mogę jej włosy spalić...
|
Wspolczuje moze juz lepiej siądz i nic nie rób , przeczekac najlepiej. Jutro bedzie lepiej 
Poszlam na szybkie zakupy mimo, ze leje deszcz, zostałam uwalona blotem przez samochod :/
Cytat:
Napisane przez Krefetka
Muszę sie pochwalić.... Na balkonie wyrosły w końcu moje ogóry
Wysłane za pomocą magii
|
Brawo Jakie fajne! Bedzie satysfakcja gdy go zjecie
|