Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Wymarzony pierścionek, vol V czas zacząć :D
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2008-01-09, 10:51   #779
Svinecka
Słitaśna and Grymaśna ;p

Dot.: Wymarzony pierścionek, vol V czas zacząć :D

Cytat:
Napisane przez kaska87 Pokaż wiadomość
Svinecka ja się nie dziwię, że Twój chce Alfe Romeo mój TZ ma włąśnie ALfe i mówię Ci to ma niezłego opa daje mi czasem prowadzić
a rok temu mu przerysowałam błotnik bo wyjeżdzałam(wtedy jeszcze nie umiałam tak dobrze jeździć i nie miałam wyczutego auta) a on przyszedł popatrzył a ja pomyślałam, "nie zdziwię się jak mnie wypieprzy z auta i skopie" a on usiadł i mówi "nie szkodzi Kochanie", zdarza się kocham Cię " coś mniej więcej takiego
wiesz bo on w ogole chcial albo honde accord najnowsza albo alfe albo chryslera - no ale jak juz pisalam, musi kupic ciezarowe - a juz chyba lepiej pickupa niz busa nie?

a ten Twoj TZ to kochany - to tak jak ja z poltorej roku temu rozwalilam mojemu tyl rovera 25 i mowie do niego ale dlaczego na mnie nie krzyczysz? a on: bo Cie kocham hehe ale teraz to by mi glowe urwal juz nie te czasy
Cytat:
Napisane przez hania811 Pokaż wiadomość
Sliczny...i strasznie mi sie na narty zachciało. Mam nadzieje ze w weekend tez bedzie taka pogoda to sobie na podkielcekich górkach posmigamy.

Zauwazyłam ze większosc kobiet lubi duze auta. Ja jestem jakas inna - nie podobaja mi się terenówy, suwy, ani picapy Tylko i wyłącznie male sportowe furki
wiesz ja lubie i takie auta i takie - sporotwe juz mialam mitsubishi eclipse, TZ rok temu kupil mi na urodziny wiec ze tak powiem juz to przegryzlam - teraz marzy mi sie duuuuze auto z rodzaju limuzyna w ogole od dawna szaleje za najnowszym nissanem primera ale ma lipny silnik ten model - za to nie dlugo dostane poprzedni model primery, juz mi sie tak bardzo nie podoba ale auto to auto nie?

Cytat:
Napisane przez Poemi Pokaż wiadomość
Przypuszczam, że to tylko kwestia czasu . Ten kobiecy "dar przekonywania"
hehe dokladnie
Svinecka jest offline Zgłoś do moderatora