2008-01-09, 19:21
|
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Clinique - kolorówka
Cytat:
Napisane przez vril
Moj aktualny zbior Clinique 
|
Wow. Kolekcja robi wrażenie. Ładnie to wszystko razem wygląda, takie proste i eleganckie zarazem. A ilość godna tytułowi Matki Założycielki 
Cytat:
Napisane przez snowqueen
Piękne te Pink Truffle 
|
Nooo 
Cytat:
Napisane przez Hexxana
Uffff...przebrnelam przez caly watek
Vril,gratuluje pomyslu oraz cierpliwosci by wszystko ladnie i czytelnie zebrac-chyle czola 
|
Wiem co to znaczy, bo sama przerabiałam wątek ze 3 dni temu. Trzeba trochę czasu na lekturę 
Cytat:
Napisane przez agabil1
Rozdziewiczyłam Miśka 
Popstrykałam fotki tak na szybko, dośc kiepskie wyszły.
|
Fajny ten Misiek, ale taki zwykły się wydaje. Podobnie na Twoich oczach APC wyglądają.
Tylko teraz nie bijcie zbyt mocno 
Cytat:
Napisane przez Hexxana
Przyznam sie,ze od jakiegos czasu sie zbieralam i...wczoraj utknelam na dobre,stwierdzilam ze musze przeczytac wszystko,co napisalyscie 
|
Ja tak zaczęłam śledzić wątek od samego początku, potem go porzuciłam, a jak już wróciłam, to przeczytałam od deski do deski i teraz staram się być na bieżąco, bo nie wiem czy następnym razem będzie mi się chciało tyle nadrabiać. Za szybkie tempo tu mają 
Cytat:
Napisane przez Hexxana
Wiele rzeczy z Clinique podoba mi sie ale cienie jakos mnie nie przekonuja  dumam jeszcze na ta sliwka-nie sliwka  ale chyba szybciej moja Pomocna Dusza  ja dla mnie obejrzy i oceni niz ja sama osobiscie.
W kazdym razie fajnie miec taki przeglad w jednym miejscu 
|
Sprawdzi o ile w ogóle ten kolor jest u nas do sprawdzenia, bo ja się nie orientuję. Jest?
Cytat:
Napisane przez Madlaine
jako, że dotarły dzisiaj moje nowe cudności wklejam fotki, jutro się oczywiście wypacykuję
pierwsza paletka to 05 creme brulee
druga oczywiście już znane 102 spicy
|
Apetyczne to Creme Brulee
|
|
|