Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Clinique - kolorówka
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2008-01-09, 19:21   #1729
MagJa
Zakorzenienie

Dot.: Clinique - kolorówka

Cytat:
Napisane przez vril Pokaż wiadomość
Moj aktualny zbior Clinique
Wow. Kolekcja robi wrażenie. Ładnie to wszystko razem wygląda, takie proste i eleganckie zarazem. A ilość godna tytułowi Matki Założycielki

Cytat:
Napisane przez snowqueen Pokaż wiadomość
Piękne te Pink Truffle
Nooo

Cytat:
Napisane przez Hexxana Pokaż wiadomość
Uffff...przebrnelam przez caly watek
Vril,gratuluje pomyslu oraz cierpliwosci by wszystko ladnie i czytelnie zebrac-chyle czola
Wiem co to znaczy, bo sama przerabiałam wątek ze 3 dni temu. Trzeba trochę czasu na lekturę

Cytat:
Napisane przez agabil1 Pokaż wiadomość
Rozdziewiczyłam Miśka
Popstrykałam fotki tak na szybko, dośc kiepskie wyszły.
Fajny ten Misiek, ale taki zwykły się wydaje. Podobnie na Twoich oczach APC wyglądają.
Tylko teraz nie bijcie zbyt mocno

Cytat:
Przyznam sie,ze od jakiegos czasu sie zbieralam i...wczoraj utknelam na dobre,stwierdzilam ze musze przeczytac wszystko,co napisalyscie
Ja tak zaczęłam śledzić wątek od samego początku, potem go porzuciłam, a jak już wróciłam, to przeczytałam od deski do deski i teraz staram się być na bieżąco, bo nie wiem czy następnym razem będzie mi się chciało tyle nadrabiać. Za szybkie tempo tu mają

Cytat:
Wiele rzeczy z Clinique podoba mi sie ale cienie jakos mnie nie przekonuja dumam jeszcze na ta sliwka-nie sliwka ale chyba szybciej moja Pomocna Dusza ja dla mnie obejrzy i oceni niz ja sama osobiscie.
W kazdym razie fajnie miec taki przeglad w jednym miejscu
Sprawdzi o ile w ogóle ten kolor jest u nas do sprawdzenia, bo ja się nie orientuję. Jest?

Cytat:
Napisane przez Madlaine Pokaż wiadomość
jako, że dotarły dzisiaj moje nowe cudności wklejam fotki, jutro się oczywiście wypacykuję

pierwsza paletka to 05 creme brulee
druga oczywiście już znane 102 spicy
Apetyczne to Creme Brulee
MagJa jest offline Zgłoś do moderatora