Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Zanik okresu, brak okresu, nieregularne miesiączki- wątek zbiorczy!
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2008-01-09, 23:36   #2013
ibelieveinangels
Przyczajenie

z niecierpliwościa czekam na OKRES :)

Witam . Mój problem tkwi w tym iż mam strasznie nieregularne miesiączki, a dzisiaj tzn. o tej godzinie już wczoraj ginekolog przepisał mi tabletki antykoncepcyjne Novynette. Pierwszą musze zażyć w pierszy dzień miesiączki,a moje cykle sa strasznie nieregularne.. czasem jestem nawet 3 miesiące bez miesiączki.. martwie się że bede musiała strasznie długo czekac, aby zażyć pierwszą tabletkę.. nawet do 3 msc .. ;/ czy któraś z Was kobietki miała już taką sytuację ? nie chce łamać tych ścisłych zasad i brac pigółki wczesniej.. a jestem strasznie ciekawa reakcji mojego organizmu na antykoncepcje hormonalną itp.. czytałam wiele na forum o naturalnych metodach wywołania wczesniej miesiączki, ale u mnie się to nie sprawdza.. znacie może jakieś rozwiązanie mojego problemu ? może któraś z Was miała juz taki problem i mogła by mi cos doradzić.. wiem, może post nie jest konkretny, ale chyba nie zostane zbanowana za ten topic czekam na Wasze wypowiedzi, i z góry prosze o zrozumienie, to moje pierwsze tabletki i nigdy nie czekałam z taką niecierpliwością na okres :p dodam jeszcze że na dzień dzisiejszy mój cykl trwa już 32 dni od daty odstaniej miesiączki, no i mam 19 lat więc raczej nie będzie tekstów typu '' jesteś jeszcze za młoda na antykoncepcję '' ;p pozdrawiam ; *
ibelieveinangels jest offline Zgłoś do moderatora