2008-01-10, 07:03
|
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Nałogowe kosmetykoholiczki - grupa wsparcia NK
Cytat:
Napisane przez zizou
jak je jutro kupie to wkleje realfoto  waham sie miedzy czarnymi a brazowymi - w zyciu nie mialam brazowych butow sporotwych. chyba wezme czarne, jak zwykle
cena zachecajaca, bo niecale 250 zlotyc [przecenione z prawie 400  ]. za sprint sister zaplacilam 162 zlote w outlecie i to sa najlepsze buty, jakie mam 
|
Oooj to faktycznie miła cena.. Uch chcę je mieć 
Wzięłabym czarne na Twoim miejscu Są bardziej uniwersalne.
Cytat:
Napisane przez pakosta
Są boskie 
|
Nooo chyba udam się jutro na poszukiwania (w ramach odstresowania bo bardzo ciężko zapowiadającym się jutrzejszym dniu w pracy) bo dziś nie mam czasu 
Cytat:
Napisane przez zizou
brazowe sa ladne, tylko nie wiem, czy beda mi pasowac do czarnych dzinsow  [mam same czarne dzinsy  ]. wiec chyba bezpieczniejsze sa czarne
pumy mialam spidkaty - piekne, czarne buty. ale ile jedna para butow moze wytrzyamc? na pewno nie cztery sezony eksploatowania 
|
No przecież zamówiłaś dwa odcienie niebieskich dżinsów niedawno Ale wg mnie brąz w niektórymi odcieniami dżinsu się gryzie, więc czarny lepszy.
(chcę je mieć! )
A speedcatów mam dwie pary - jasny beż i błękitne (a taki kaprys ) Bardzo je lubię, są super wygodne i świetnie się w nich prowadzi samochód 
Chcicałam się pochwalić, że od początku stycznia nie kupiłam żadnego kosmetyku (poza meteorytami, ale one się nie liczą ), nie byłam w żadnym kosmetycznym sklepie, co więcej nie mam zamiaru żadnego kupować i nawet nie umiem wymyśleć, co mogłabym chcieć
|
|
|