2008-01-10, 07:50
|
|
Zadomowienie
|
Dot.: !!! poświąteczne okazje!!!
Cytat:
Napisane przez moren
Mnie tez to wkurza,bo tym bardziej wygladam podejzanie,jak widac,ze sie denerwuje.A to wszytsko przez ich podejzliwy wzrok  Dlatego lubie chodzic np.z TZ i dzieki niemu nie zwracam uwagi na ochroniarzy.Aczkolwiek wtedy oni zwracaja na nas:TZ-wysoki,ubrany na czarno,w glanach,gruby lancuch zwisajacy z boku  Ech,nie dadza nawet spokojnie zkupow zrobic
Ja widzialm w jakiejs gazecie jedynie info,ze w Douglasie byly przecenione zestawy perfumy+jakies tam smarowidla do ciala lub inne dezodoranty np.Amore Amore i Demona (nie napisze poprawnie calej nazwy,a chyba wiadomo,o co chodzi).Z kolorowki o niczym nie slyszalam 
|
ufff, widze ze nie tylko ja jestem traktowana jak przestepca, w douglasie, sephorze i galeri centrum to jest po prostu straszne, osttnio jak wybieralam bransoletke to ochroniarz stal mi po prostu za plecami i patrzyl na rece, czulam sie jak przyglup jakis, nie wiem na tych ich smiesznych kursach to chyba ich ucza zeby sledzic mlode osoby,
no dobra, przepraszam ze tak nie na temat no ale normalnie musialam podzielic sie z wami moim zalem heh 
a co do promocji to w yves rocher sa fajne,ale tam prawie zawsze sa a w sephorze i douglasie bede dzisiaj wiec jak cos to wam dam znac
|
|
|