Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Nowy facet i dziwny stan. Czy to wszystko nie za szybko?
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2016-07-03, 21:58   #1
teoretyczniee11
Przyczajenie

Nowy facet i dziwny stan. Czy to wszystko nie za szybko?

Od dwoch tygodni spotykam sie z moim nowym partnerem . Tak, juz partnerem. Od początku spędzamy ze sobą całe dni. Od okolo 11 do 22. Dodam, że mam dziecko i wiem, że pewnie zaraz mnie zjecie. Ale od razu mówię, że moje dziecko jest szczęśliwe, nie zaniedbuje jej. Dopóki nie zaśnie jest z nami, później albo zostaję z moją mamą i gdzieś wychodzimy, albo siedzimy w drugim pokoju. A więc praktycznie też jest cały czas z nami. I jest wręcz w nim zakochana, zresztą ze wzajemnością. ma dwa latka i nigdy nie miała taty. Zaczęła własnie do niego mówic tato i kompletnie nie wiem skąd jej się to wzielo. Ale, znamy się już długi czas, tyle, że dopiero od dwoch tygodni się spotykamy. I.. ja nigdy nie czułam czegoś takiego. Bylam z ojcem corki 5 lat i w zyciu nie czułam takiej chemii. Tutaj uderzyło to we mnie od razu. W niego też, dlatego zdecydowalismy się ze sobą związać, bo to co miedzy nami wybuchło.. Kurczę, aż nie potrafię tego ubrać w slowa. Pierwszy raz czuję, że to jest to. Dzisiaj poszlismy ze sobą do łózka i mam wyrzuty sumienia, że to może za wcześnie? I czy można kogoś tak szybko pokochać? Bo czuję się, jakbym byla z nim kilka lat, czuję się przy nim bezpiecznie, pewnie. Moja córka tak samo.. Powiedzcie mi jak wy to oceniacie? Bo sama nie wiem, co sie ze mną dzieje
teoretyczniee11 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując