Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Sierpnióweczki 2016! Część VI.
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2016-07-04, 07:53   #2186
florencee
Zadomowienie

Dot.: Sierpnióweczki 2016! Część VI.

Cytat:
Napisane przez pati0090 Pokaż wiadomość
silna mamusia i silne dziecko .
Mój mąż wpadł w panikę że mała niedługo może być z nami i zaczął ogarniać mieszkanie na jej przyjęcie

Ja jeszcze chyba nie jestem gotowa na rozpakowanie więc robię wszystko by dociągnąć do bezpiecznego 23 lipca.
Czekam właśnie na wizyte i zobaczymy co lekarz dziś mi powie. Choć też jestem ciekawa co tam u mojego maleństwa i jak wygląda
To napisz nam co powie lekarz.

Cytat:
Napisane przez zonamojegomeza Pokaż wiadomość
Ja mam nadzieję że Bobo postanowi wyjść za 4-6 tyg (38-40tc) a nie np w 42tc.

Pokażę wam moje stopy o poranku. Chyba udało mi się złapać różnicę w wielkości. Boję się wieczora.
Ojej, ale dobrze że wyniki masz ok i już w piątek lekarza.

Cytat:
Napisane przez Babygirl1990 Pokaż wiadomość
DobraDusza wspaniałe wieści.. duużo zdróweczka! ale nas tu zaskoczyłaś...

Hej hellou
Miałam zły sen.. :/ i od kilku dni pobolewa mnie spojenie.. i waga podskoczyła znów..
aa z milszych rzeczy napiszę po krótce jak było na weselu
Ślub był o 15.30 więc bardzo wcześnie, a mimo to wytrwałam na weselu prawie do 3 było świetnie choć wiadomo, bez szaleństw. Piłam bezalkoholowe mojito (tyle czasu za mną chodziło)
Podobało mi się bardzo i zaczęłam żałować że zgodziliśmy się pójść tylko na te jedne wesele aa i śmiesznie było bo ktoś wylał coś na moje krzesło i jak usiadłam poczułam mokro na sukience pomyslałam - o matko wody mi odeszły
Tańczyłam z mężem tylko przy wolniejszych utworach..On właściwie tańczył bardziej z brzuchem niż ze mną kochany jest.

Miłego dnia! nie mogę dojść do siebie po tym śnie :/
Super, że się dobrze bawiłaś na weselu i długo wytrwałaś.

Brr nie znoszę takich snów rozwalających.

Cytat:
Napisane przez aneks17 Pokaż wiadomość
Hej, czy można tutaj jeszcze dołączyć? Trochę późno, ale cóż...
Znalazłam Wasz wątek i zaczytuję się od kilku dni w Waszych wpisach i z przerażeniem odkryłam, że porody (poród) już się zaczęły...

Ja czekam na syna, tp mam na 19 sierpnia, aczkolwiek mój syn już od kilku tygodni główką siedzi w kanale rodnym. Mam nadzieję, że nie pospieszy mu się zbyt mocno i do początku sierpnia będzie sobie siedział jeszcze w moim brzuchu.
Hej, zapraszamy.

Oby synek spokojnie sobie jeszcze posiedział.

Masz wybrane imię? To Twój pierwszy dzidziuś?
florencee jest offline Zgłoś do moderatora