2016-07-04, 10:21
|
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Mamusie grudniowe na II trymestr gotowe :) 2016
Hej ! 
Mąż miał 2 dni wolnego to tylko Was podczytywałam bo non stop coś robiliśmy 
Z dobrych wiadomości to zaczęli nam montować meble w sobote, dziś albo jutro będą kończyć , tyle czasu na to czekałam ;D
Cytat:
Napisane przez LuckySparkle
Coraz czesciej jetem w szoku i oczywiście zadowolona z tego, ze mnie omijaja póki co wymioty, mdlosci, a twraz poki co jeszcze zgagi nie mialam. Mama mi sie dziwi, ze wypijam okolo litra swiezego soku z pomaranczy i nie mam zgagi... jakos mi sie udaje.
Bylismy dzis odebrac ta kolyske. Tak samo cudowna jak na zdjeciu. Babeczka zapytala nas co będziemy miec, powiedzieliśmy, ze za tydzien sie moze dowiemy, a moj maz do niej, ze on czuje ze dziewuszke i dostalismy jeszcze od babeczki cudowny rozowy przewijak w idealnym stanie. Jak bedzie chlopak to oddam to komus kto bedzie mial dziewczynke.
Mamy istatnio okropna pogode cale dnie, ale wieczoramy mamy wynagradzane cudownymi zachodami slonca.
|
to Wam się udało super 
Cytat:
Napisane przez itstoolatex3
Ja dzisiaj zjadłam tyle, co przez cały tydzień dawniej  Zupę krem kalafiorową, kotlet z ziemniakami i surówką, 2xgołąbek w sosie pomidorowych co przegryzłam makowcem, poza tym kanapki z dżemem, arbuza, jabłko, nektarynki, czekoladę, bób, lody, mnóstwo soku i wody i sama nie wiem co jeszcze 
|
jeju myślałam że tylko ja tak jem tylko waga jakoś nie idzie do góry...
Cytat:
Napisane przez Emosz
Hej dziewczyny! Witam się w 19 tygodniu  już w czwartek wizyta!
Co do apetytu to ja mam porównywalny do tego sprzed ciąży z tym, że bez ograniczeń mogę jeść owoce a na mięso raczej nie mam ochoty
A i moja fasolka na 100% już mnie kopie 
|
super że kopie i fajnie że tak blisko do wizyty 
Cytat:
Napisane przez papaPapaya
Ja od paru dni przeprosilam jajka i jem jedno na sniadanie  uwielbiam na miekko ale mecze sie i jem na twardo 
Jutro pierwszy dzien praktyk.
Ja chyba odpoczne dopiero po smierci 
Dzis na dodatek poklocilam sie z mama 
|
Kciuki za praktyki
Też bym się wkurzyła..
Cytat:
Dodaje zdjecia kolyski.
|
cudna 
Cytat:
Ja akurat kupilam kolyske z myślą o salonie. Bo pewnie bede chciala miec malenstwo ciagle blisko, czy bede gotować czy coś robic na dole... a w nasz salon szaro- biało- czarny wkomponuje sie znakomicie.
|
ja bym chciała taką do sypialni bo mało miejsca a w pokoiku normalne łóżeczko 
Cytat:
Napisane przez kamisha
papaya - rozumiem Cie tez bym sie wkurzyla..
ja stwierdzac ze z rodzicami dobrze ale mieszkac bez nich lepiej..
jak slysze ze tż mowi ze za rok sie wprowadzimy to piany dostaje.. :/
jeszcze tesciowa mi coroz nowe dziadostwa sadzi juz na naszej dzialce... :/ a tż ze sie czepiam no moze ale kurde no ..
dzis wizyta na 15 nareszcieee
Wysłane z mojego LG-P710 przy użyciu Tapatalka
|
kciuki za wizytę
Cytat:
Napisane przez MK_02
Dziewczyny, powiedzcie mi proszę bo już się nakręciłam...
Rozpoczęłam 15 tc. Jak na razie nie wyglądam jakbym była w ciąży. Mam lekko odstający brzuszek, ale nic po za tym. Nie czuję żadnych ruchów w brzuchu. Czuje się codziennie, normalnie. Dziś rano zagadały mnie koleżanki w pracy, że już dawno powinno być coś widać, a ja powinnam czuć pierwsze ruchy dziecka. Dały na przykład siebie, że jak one były w 15 tc, to już miały wyraźny brzuch i czuły odruchy dziecka. Byłam pewna że mam jeszcze na to czas i że pewnie u mnie będzie to później. Dostałam poradę że powinnam iść do lekarza. I już się zestresowałam że ze mną jest coś ie tak.. 
|
głupio gadają nie ma co się przejmować ! nie każdy czuje ruchy tak wcześnie ! każdy jest inny nie ma co słuchać takich głupot
|