Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Czy jest szansa by do niego wrócić?
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2016-07-04, 13:06   #1
minia0210
Przyczajenie

Unhappy

Czy jest szansa by do niego wrócić?

Cześć, przychodzę do was z zapytaniem bo już wyczerpały mi się wszelkie opcje. Od ponad grubo dwóch lat jestem ciągle zakochana w moim byłym, nie ma dnia bym o nim nie pomyślała. Rozstaliśmy się w październiku 2014 roku dlatego że on wyjechał za granicę a ja nie potrafiłam sobie z tym poradzić.Stopniowo oddalaliśmy się od siebie. Nasze rozstanie przebiegało bardzo długo bo aż miesiąc, były kłótnie,przykre słowa. Rozstaliśmy się w niezgodzie,bardzo długo próbowaliśmy sobie udowadniać przez imprezy i nowe miłości że jest nam dobrze bez siebie. Po tym nie pisaliśmy do siebie,aż pewnego dnia zdobyłam się na odwagę i napisałam do niego. To było rok po rozstaniu, odpisał całkiem grzecznie,pogadaliśmy chwilę ale stanęło na niczym. Parę miesięcy później napisałam do niego z prośbą ale niestety mi nie pomógł. Obraziłam się i zerwałam z nim kontakt całkowicie. Do dziś już nic do niego nie napisałam. Obecnie jestem w związku ale chłopak, z którym jestem to tak naprawdę jego sobowtór, nawet data naszego pierwszego spotkania jest identyczna jak moja i mojego byłego. Jednak nie jestem szczęśliwa w tym związku,on też nie,ciągle się kłócimy a ja zbyt często myślę o Adamie(mój były). Teraz wrócił z zagranicy na urlop i już w ogóle mi odwala. Nie umiem o nim nie myśleć, ale boję się napisać, zaproponować mu spotkanie, boje się jego odmowy,boję się że to znów złamie mi serce jak wtedy. Pomocy bo nie wiem co robić ????
minia0210 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując