Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Jak higienicznie korzystać z publicznego WC?
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2008-01-11, 13:25   #96
nisiaq
Zadomowienie

GG do nisiaq Send a message via Skype™ to nisiaq
Dot.: Jak higienicznie korzystać z publicznego WC?

Cytat:
Napisane przez Afra86 Pokaż wiadomość
a wlasnie :PP

niektorzy ludzie, robia na tzw" malysza" psze bardzo, ale kurde potem deska jest oblana:/

a inna osoba, ktora bedzie chciala skorzystac i na malysza nie da rady :P i woli obkladac deche papierem, musi najpierw ..blech zetrzec te siki z deski(papierem oczywiscie;p)

wymiotowac sie chce;/ jak juz ktos obleje deske, to moglby chociaz posprzatac za soba ;/
Cytat:
Napisane przez sugar_kitty Pokaż wiadomość
zgadzam się w pełni. jak już ktoś obsika tą deskę to niech po sobie wytrze!
w niejednym kiblu nie ma nawet papieru, a wy tu o nakladkach i innych bajerach marzycie

w takich kibelkowych syuacjach strasznie zazdroszczę facetom ich sprzęcika stanie, siknie, umyje rączki- wygodnie i higienicznie
spędzam prawie codziennie po 8 godzin w miejscu gdzie jedyna toaleta to publiczna. całe szczęście że jest w całkiem przyjemnym stanie, nowa, świeżo wykafelkowana, czysta i pachnąca i nie publiczna tak do końca- korzystają z niej tylko pracownicy z innych sklepów (których to sklepów jest około 40), do tego zatrudniona jest do ich czyszczenia pani, która naprawdę dobrze się wywiązuje z zadania. ale żeby usiąść na desce nie jestem w stanie się zmusić. sikam sobie więc na Małysza ale nie, nie brudzę deski (mam dobrego cela ) . Potem myję u siebie już łapki i z głowy. nie można się dać zwariować

nisiaq jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując