Dot.: Kociołek już paruje, grono wiedźm po raz XVI plotkuje
Dzień dobry 
Coś ostatnio się nie mogę wyspać . Kładę się wcześniej spać, ale potem długo leże i zasnąć nie mogę. Nie lubię chyba zmian.
Higu to fajnie, widzisz mądra z Ciebie bestyjka Mnie już też życie nauczyło, że czasem nie warto pokazywać, że się więcej wie, bo potem inni potrafią to wykorzystać i się jest stratnym przez to. Mam nadzieje, że wszystko pójdzie po twojej myśli. Chociaż chyba barmanka też dostaje napiwki, poznać ciekawych obcokrajowców też chyba dzięki temu można 
Aszin biedna . Oj zobaczysz czas szybko minie i zaraz będziesz znowu w domku. Przesyłam ci lepszy humorek.
Wiedziałam, wiedziałam że Marg zda bardzo dobrze. Teraz tylko czekać, aż Para także zda super. I chyba będzie koniec obron w tym sezonie .
Tak a propo tego co mówiła Marg, strasznie też mnie denerwuje jak to niektórzy potrafią zdemotywować przed egzaminem. Sama się stresuje zawsze a jeszcze jak się słyszy innych gadanie to już wogóle. Dlatego wolę stać tak troszkę z boku i w spokoju sobie sama czekać ewentualnie doczytać coś.
Come close and lend an ear"
|