2016-07-06, 09:00
|
|
Rozeznanie
|
Dot.: Wspólny cel mamy - o dziecko się staramy! Cz. III
Cytat:
Napisane przez raduska
Martusia oeparol to olej z wiesiołka ja zaczęłam w tym cyklu łykać zobaczymy jakoe efekty beda
Cavagirl eh wszelkie pocieszenia ze bedzie dobrze,ze kiedys sie uda,ze mysl pozytywnie pewnie nic nie dadzą Ci tylko dodatkowo wkurza kiedy sie jest w podłym humorze przynajmniej ja tak mam[emoji17]
Trzeba wierzyć ze i na nas kiedys przyjdzie pora,pewnie w najmniej oczekiwanym momencie[emoji8] a teraz jeszcze nie wszystko stracone,głowa do gory!
Wysłane z aplikacji Forum Wizaz
|
Cytat:
Napisane przez jelonekhihi
Jak tylko przyjdzie @ idę do lekarza. Na kobiety gin już patrzeć nie mogę, więc zmieniam na fajnego, młodego. W pierwszej ciąży robił mi usg, bo był najlepszym specem w okolicy, a teraz już jest pełnoprawnym ginem i przyjmuje na dodatek na nfz. Zobaczymy co on powie, ale chyba się skłaniam, do wcześniejszych starań.
Cavagirl każda z nas przeżywa wzloty i upadki, a takie nastroje są jak najbardziej normalne. Odetchnij spokojnie, kup coś milusiego dla dzieciaczka i po prostu pomyśl, że nie długo też takiego będziesz miała i nic nie stoi na przeszkodzie, żeby wycałować te małe stópki 
|
Cytat:
Napisane przez zUa_tysica
Cava z wieczornego moczu i za szybko ten test! Chociaz doskonale wiem co czujesz, jak to jest ze wszyscy wokół zachodza a my nie? Az mnie nosi jak sobie pomysle o tym ze szwagierka za miesiąc rodzi i tez będę musiała oglądać małego brzdąca. Może jakbym przepadała za szwagierką byłoby inaczej, ale w takiej sytuacji.... I jeszcze sie boje ze moze mnie zapytać czy bede chrzestną... Cava Kochana musimy być silne, będzie dobrze, musi być dobrze!
|
Ja lubię moją szwagierkę i wcale nie jest dużo lepiej w mojej głowie, to nie jest wszystko skierowane przeciwko niej, tylko dobitnie mi uświadamia jak mnie boli ten problem z zajściem w ciąże, bo przez większość czasu staram się nie dawać, a potem przychodzi ze zdwojoną siłą. Teraz bym mogła nawet bliźniaki mieć, bo lata lecą, ehh...przepraszam za smęcenie i dziękuje za wsparcie!!!
Wiem, że to Ovitrelle mi namieszał coś stąd te humory, bo już dawno nie miałam aż tak! Do tego bóle krzyża, podbrzusza, jakbym codziennie miała @ dostać.
zUa, ogromne kciuki za piątkowy test, może zrobię jeszcze razem z Tobą 
Jelonek, mam nadzieję, że lekarz da Ci zielone światło!
Esor, dużo zdrówka dla Hani!!!
Monika, justkonev, Wam również bardzo dziękuję! 
Monika, wcale się nie dziwię Twojej ekscytacji, to najwyjątkowsza rzecz na świecie!!! Jak się czujesz?
Edytowane przez cavagirl
Czas edycji: 2016-07-06 o 09:05
|
|
|