Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Jestem w ciąży, moje pierwsze objawy
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2008-01-11, 23:39   #2010
pocieszkasyl
Przyczajenie

Wink Dot.: Jestem w ciąży, moje pierwsze objawy

Cytat:
Napisane przez anetka14 Pokaż wiadomość
Jestem w ciąży.To moja pierwsza ciąża po bardzo długim leczeniu,ponieważ dopadła mnie hiperprolaktynemia.
Zawsze myślałam,że bedę miała ogromne trudności z zajściem w ciążę,ponieważ moja prolaktyna była baaaaaaaaaardzo wysoka.
A tu niespodziewnie okres się zaczął spóżniać,czego nigdy nie robił.Test zrobiłam 3 dni po spodziewanej miesiączce i nic.
Postanowiłam jednak zapisać sie do mojego ginekologa na usg,ponieważ czułam,że jestemm jakaś inna.
Tego samego dni rano zrobiłam powtórnie test,ponieważnie mogłam wytrzymać.A tu dwie grube kreski na teście
Usg tylko potwierdziło moje przypuszczenia.Nie mam żadnych objawów.Zawsze myślałam,że będę wymiotowała albo żle się czuła a tu nic.Jedynie co,to opóznił mi się okres.
Przestrzegam wszsytkie dziewczyny,które myślą,że podczas miesiączki nie można zajść w ciążę-BZDURA.
Ja właśnie zaszłam w ciążę w pierwsze dni okresu,ponieważ wystąpiło u mnie dodatkowe jajeczkowanie.Podkreślam, że jejeczkowanie zawsze miałam ok 21 dnia cyklu,miesiączka była regularna.
Moja sytuacja jest podobna u mnie lekarz rownież stwierdzil hiperprolaktynemię dlatego obiawiam sie ze po odstawiniu tabletek na zbicie prolaktyny cos dziwnego dzieje sie ze mna,prawde mowiac bardzo cieszylabym sie z dzidziusia bo staram juz sie o niego chwilke i zawsze byly jakies przeszkodypo odstawieniu tabletek wzielismy sie do "roboty"haha kto wie?mialam okres dostac w poniedzialek 7.01 dzisiaj zaczely bolec mnie piersi i troche brzuch mnie pobolewa jak przed okresem,czy mialyscie takie objawy???
pocieszkasyl jest offline Zgłoś do moderatora