Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Zespół Policystycznych Jajników- wątek zbiorczy- część III
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2016-07-07, 12:02   #1808
Olga9876
Przyczajenie

Dot.: Zespół Policystycznych Jajników- wątek zbiorczy- część III

całkiem przypadkiem natknelam sie na ten wątek, akurat ten temat dotyczyl moja koelzanke ze studiow, 22 lata i wlasnie stwierdzony zespol policystycznych jajnikow, ona srednio lekarzom wierzy, wszystko eko jadla, dbala strasznie o siebie zero fast foodow itp chodzila do jakiegos znachora co jej doradzal co mnie osobiscie martwilo ale po tym jak widze małego szkraba biegajacego widze ze jej pomogl... ogolnie dawal jej mnostwo ksiazek do czytania jakies łączenia smaków- jakas rownowaga otp, pozniej kolejne diety, kolejne eksperymenty zeby tylko poprawic stan zdrowia zeby dziecko miec, no jakos dwa lata temu w wakacje zaczeła pic tylko soki soki te przeciskane maja byc swieze musiala calymi dniami siedziec w mieszkaniui i to wyciskac, w ogole zycia nie miala - tylko wyciskala, nie wiem co to za dieta, bergera gerbera nie pamietam, ale moge podpytac jak ktos jest zinteresowany. wiem ze pomoglo bo są tego dowody w momencie kiedy lekarz jej powiedzial ze nie moze miec dzieci, no ale udalo jej sie
Olga9876 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując