Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Guzek na piersi - wątek zbiorczy!
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2008-01-12, 09:03   #949
majamarta
Raczkowanie

Dot.: Guzek na piersi

Witajcie...dopiero teraz moge naoisac...bo prawie cała noc niespałam bo maluszkom..ida zabki i sa bardzo niedobre....
Niki...jak najbardziej mozemy sie spoodkac bo ja do Krakowa mam 40 km...mieszkam a kierunku Kielc...
Na usg które mi proponujesz na Garcarskiejapewno sie zdecyduje i to zaraz po niedzieli bo niechce czekac.....Mam do ciebie putanie...napisz mi czy doktorek który przyjmuje na tym usg pracuje w jakies klinice....Musze zmienic lekarza...moze ten młody wczoraj bardzo sie niewyznał....Chce kogos kto e razie czego mi to wytnie/./...Prosze cie napisz do kogo ty chodzisz...Niemam zbytnio czasu bo poszperałabym w internecie........
Za watki o tłuszczakach ci bardzo dziekuje.....Ciesze sie ze maszx juz taka spora córeczke...ze tez po tych ciazach musi nam sie cos przytrafac......Troche sie podłamałam....bo pezeciesz dopuki nieznamy wyniku histop. niemozemy byc pewni ze np. te tłuszczaki to nie rak....
EJuz nawet nic niemówie...bo własnie pokłuciłam sie z mezem....Dzieki Bogu ze mam was
nika bedzie dobrze u ciebie...a ile masz lat........co to był za guzek....
majamarta jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując