Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Lato nadchodzi, słońce świeci, coraz większe rosną nam dzieci. Mamy luty 2016 cz.2 :)
Podgląd pojedynczej wiadomości

Najlepsze Promocje i Wyprzedaże

REKLAMA
Stary 2016-07-11, 07:37   #3148
kaaasi
Zakorzenienie

Dot.: Lato nadchodzi, słońce świeci, coraz większe rosną nam dzieci. Mamy luty 2016 c

Cytat:
Napisane przez figa84 Pokaż wiadomość
Dziewczyny pomocy mam pieluchy wielo, ale pecha bo w to lato mi sąsiedzi robią gruntowne remonty ze zrzucaniem eternitu łącznie i nie mam jak suszyć na zewnątrz przez najbliższy czas.. ale do rzeczy... pampersy 3 zawartość wychodzi plecami, 4 bokiem przy nóżkach. Miała tak któraś? Jakie pieluchy próbować?

Wysłane z aplikacji Forum Wizaz
u mnie prawie non stop suszara stoi z tymi wielorazówkami długo schną to jest minus tego zdecydowanie
na noc używam Dady nigdy nic się nie wylało ani nie przesikał natomiast Baby Dream mają ten minus że przyklejają się do klejnotów mojego syna i pupy nie wiem jakim cudem ale tak jest więc odpadają z Lidla trochę mniej chłonne są ale też ok innych nie testowałam ale o właśnie może te Bella Happy spróbuję

Witam no nareszcie u nas upał się robi mały śpi więc idę ogarnąć ćwiczenia i wybywamy na długi spacer

kaaasi jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując