2016-07-13, 07:34
|
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Piękne, młode i szalone, czyli 30+ 40+ c.d.
Ależ ten tydzień pędzi. Już środa, wyjazd w sobotę skoro świt a ja jeszcze nie zajrzałam do odłożonych kupek rzeczy- pakowanie 
Dobrze, że wczoraj doszła kupiona na ostatnia chwilę torebka na wyjazd a dzisiaj przyjdą buty. Ufff 
Remont łazienkowo- prysznicowy przeciąga mi się na okres po urlopie Ale staram się już o tym nie myśleć. W końcu przede mną urlop
Miszka- miło słyszeć, że u ciebie wszystko ok 
Kamlisa- wiem o czym mówisz...u nas też spore remontowe wydatki a efektów póki co nie widać wcale
Gosia- do mnie tez doszedł krem BB Miszy w zeszłym tygodniu. Odstawiłam go na jesień. Teraz słońce i jeszcze raz słońce 
Beata- i jak domyłaś włosy? dobrze jest mieć w domu szampon oczyszczający. U mnie zawsze się sprawdza. Nastaw się pozytywnie, że nowe baleriny będą nawet piękniejsze i wygodniejsze 
---------- Dopisano o 08:34 ---------- Poprzedni post napisano o 08:30 ----------
U młodego w szkole jest zakaz makijażu i używania żelu do włosów dla dzieci ze szkoły podstawowej. Niestety już w klasie 5 zaczęły się problemy- pomalowane włosy, pasemka itd, makijaż ... Ja uważam, że to stanowczo za wcześnie i popieram zakaz oraz konsekwencję nauczycieli w odsyłaniu uczennic do zmycia makijażu. Dostępne są 2 opcje- zmycie makijażu w pokoju nauczycielskim mleczkiem i przy użyciu wacików lub skorzystanie z łazienek i wody w kranie i mydła. Chyba nie muszę pisać która z opcji była bardziej oblegana
|
|
|