Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Sierpnióweczki 2016! Część VI.
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2016-07-13, 13:02   #4013
TinkerrBell
Zadomowienie

Dot.: Sierpnióweczki 2016! Część VI.

Cytat:
Napisane przez LunaLov Pokaż wiadomość
O jaka fura!!! Świetne zestawienie kolorów (czy tylko mi sie wydaje do szarego pasuje wszystko?)

Dzięki, dziś zobacze się z gin więc może coś sie dowiem... może...

Bardzo się cieszę z powodu mamy! Bardzo dobre wieści - teraz trzymam kciuki, za powrót do zdrowia

Nie zazdroszcze zepsutej pralki - i to w takim momencie! Ale może urodzi coś fajnego

Jaki słodziak!!!! I jaka mina!!!!!!

U nas taki pokój to zawsze była Graciarnia (jak stała deska do prasowania to Gaciarnia)
I gratuluję miejscówki, trochę droższa niż gofry ale czasem takie niespodziewane "zakupy" sa najlepsze

Brawa dla dzielnej mamy Zazdroszczę dobrego samopoczucia i szybkiego dojścia do siebie!

Dziewczyny wy naprawde nic a nic sie nie boicie/stresujecie? Piszecie, że chciałybyście żeby wasze maleństwa juz byly z wami... a ja sie boje tego pojawienia! Nie wiem, ze nie dam rady, ze nie podołam, ze nie jestem dobrze przygotowana... masakra
Nie to, że uważam że nie powinnyscie tak czuć - bardziej chodzi o to że to chyba mi sie instynkt nie załączył...

Z instynktem jest tak, że się może jeszcze długo nie załączyć co jest NORMALNE. Ale myślę, że po porodzie mimo wszystko się wie co trzeba robić. Na początku są to ciągle te same czynności i po jakimś czasie staje się to rutyną/wykonuje automatycznie.
Mam znajome, które też do tych czynności angażują mocno swoich partnerów i np nie ma kąpieli w wannie, kiedy nie ma męża w domu

Po porodzie mogą nam towarzyszyć różne uczucia, różne instynkty i osobiste odczucia

I to że odczuwamy niepokój przed też jest normalne

W zasadzie te nasze hormony to jedna wielka bomba zegarowa i ewolucja to zrąbała totalnie