Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Sierpnióweczki 2016! Część VI.
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2016-07-13, 16:54   #4071
natalia_23
Zakorzenienie

Dot.: Sierpnióweczki 2016! Część VI.

Cytat:
Napisane przez Piernik Torunski Pokaż wiadomość
ojj to u mnie zdecydowanie niżej z boku na wysokości biodra/zgięcia nogi.. a kolkę nerkową gdzie się odczuwa?

kciuki za wizytę.. i za wszystkie dzisiejsze wizyty!

to ja ostatnio przysnęłam jak wstawiałam warzywa na parze do gotowania..poza garnkiem z wodą, naczyniem do parowania nawet same warzywa były spalone..nie wiem jak to możliwe,ale chyba jestem w stanie spalić wszystko..wspomi nałam z resztą kiedyś jak spaliłam .. kuchnie..
zdolna jesteś

Cytat:
Napisane przez Fantasmagori Pokaż wiadomość
Może moja pralka rodzi, skoro jej wody odeszły?

Cytat:
Napisane przez Krefetka Pokaż wiadomość
Z gruzińskimi potrawami (z wiekszością) musiałam sie rozstać na czas diet w ciazy ;(
Ale juz niedługo

Wysłane za pomocą magii
Ja uwielbiam chaczapuri

Cytat:
Napisane przez pysiaczek21 Pokaż wiadomość
Hej. chciałam was nadrobić ale mam az 40 stron.

Szybko napisze co u nas.. Malutka rozwija się prawidłowo jak ten tydzien, w szpitalu miala zoltaczke przez dwie doby była naświetlana i na szczęście zaczęła spadać bilirubina. od poniedziałku jesteśmy w domku, dziś jeździliśmy z nia na usg głowy i brzuszka i wszystko jest na swoim miejscu.. Jest bardzo grzeczna wgl mi nie płacze póki co(az sie trochę zaczęłam martwić ale pytałam dr. Czy to normalne to powiedziała że skoro i je przybiera na wadze to nie ma się przejmować tylko cieszyć). U mnie sprawdziła się teoria jak w brzuszku tak i poza nim, w dzień bardzo rzadko ją czułam tylko jakieś przeciągania a od ok 23 była aktywna mocniej i teraz w dzień cały czas spi tylko budzę ja na jedzenie a 23 ma oczki szeroko otwarte i trochę się wierci i pozniej zasypia i tak po kazdym jedzeniu w nocy.. jest taka kochana i ja jestem taka szczęśliwa że ja mam, z mężem jesteśmy w niej zakochani po uszy i odkąd pojawiła się ona nasz związek jeszcze się umocnił. a w załączniku jeszcze zdj mojej księżniczki. ❤
córka piękna, jeszcze raz gratulacje i dobrze, że już w domu jesteście Jak idzie karmienie?

Cytat:
Napisane przez iweczka Pokaż wiadomość
Tzw pokój socjalny

---------- Dopisano o 13:12 ---------- Poprzedni post napisano o 13:09 ----------

Odnośnie biustonosza do karmienia, znalazłam firmę jaką kupowałam przy córce.
Alles mama.
Byłam bardzo zadowolona, więc teraz też od nich zakupię + 2 zwyklaki

http://sklep.alles.pl/kolekcja,mama,1,1.html
też miałam z Alles, polecam

Cytat:
Napisane przez kasia_ruda Pokaż wiadomość
Ja mam tak dość bycia w ciąży, że nie boję się już niczego. Cesarki, połogu z trójką dzieci. Byle już urodzić. Serio. Wczoraj to chyba pół dnia przepłakałam, jest mi tak niewyobrażalnie ciężko, nogi mi puchną, wyglądają jak słupy, brzuch przeszkadza w podstawowych czynnościach jak umycie się. Każde wstawanie (z łożka, toalety itd) to taki ból kolan, że tylko czekam, aż coś mi w nich pójdzie na amen(jedno mam po artroskopii, więc obstawiam, że pójdzie jako pierwsze). Z podłogi mogę wstać tylko, jak najpierw się na kolana przekręcę (a przy dwulatku naprawdę często muszę siadać i wstawać z podłogi). Jest mi źle, niewygodnie i mam wszystkiego dość!

Wysłane z iPad za pomocą Tapatalk

Moja gin twierdzi, że już się nie zobaczymy i że nie dotrwam do tp . Trochę mnie nastraszyła i potwierdziła moje obawy. Jeśli będę czuła, że końcówka już blisko to lepiej nie siadać do auta. Urodzić spokojnie w domu, bo teraz 2 faza będzie krótsza . Najważniejsze żeby złapać młodego Mąż chyba na zawał zejdzie jak mu to wszystko powiem

Do moich opuchniętych stóp doszło użądlenie pszczoły

Mikołaj 19.11.2011
natalia_23 jest offline Zgłoś do moderatora