|
Sierpnióweczki 2016! Część VI.
Hej dziewczyny, naczekalam sie w kolejce dzisiaj jak nigdy. Także bylam na bieżąco ale od 14 musze nadrobić
Byłam planowo a tu 10 osób przede mną. Ma branie moj lekarz. Umawiałam sie na wizyte za 3 tygodnie - dostępna godzina 19:15
Niestety nie widzę zdjeć na tym zrabanym taptalku ale:
Gratuluje Powrotu do domu
Udanych wszystkich wizyt
Tija - wynajęcia mieszkania
Asicucha - cieszę sie ogromnie, ze mama sie wybudziła, teraz moze być tylko lepiej i takie trzeba mieć nastawienie! Bedzie dobrze! 
Współczuje zepsutej pralki :-/ to chyba gorsze niz zepsute auto :P
To tyle co pamietam...
A teraz opowiem co na wizycie. Szyjka "miękka jak masełko" wg doktora :P ale nie ma rozwarcia. Chciał mi odstawić luteinę ale w takim wypadku powiedział, ze nie moze tego zrobić i mam brać dalej... Pobrał mi wymaz do GBS ale tylko z Bożenki - kazał zawieść do szpitala - ma tam swoj oddział wiec powinien wiedzieć czy z pupy tez sie pobiera wiec widocznie nie jest to konieczne skoro tego nie zrobił
Te bóle mogą być powodem, ze szyjka jest miękka i ze cos tam sie zadziało ale główna sprawczynią tego jest moje dziecko. Które wazy 2,5kg powiedział doktor, ze duża no i ogolnie nie wiadomo jak to sie skończy czy nie beddie cc... Kazał mi nie panikować i za 3 tygodnie zobaczymy i wtedy będziemy rozmawiac. Robiąc fotkę stwierdził ze jest cudo i mamy fotkę miesiąca zawołał dziewczynę z recepcji i kazał wywiesić na tablicy przy cenniku nasza kluseczke :Love: jestem dumna mała jest taka sliczniutka juz bym chciała mieć ja koło siebie... Wyniki dobre w normie także żelazo
Mogę sobie brać co dwa dni np. Albo w ogóle. No i czekam teraz na wyniki wymazu i na wizyte... 3.08. Na szczęście doktorek nigdzie nie wyjeżdża mówi ze jest pod telefon jak cos i mam dzwonić lub pisać.
A to nasza kluseczka (wychodzi ze jest 2 tyg starsza)
Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk
Edytowane przez superhuman
Czas edycji: 2016-07-13 o 19:16
|