2016-07-13, 18:55
|
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Mamy ostatniego kwartału 2015 cz.I
A my mamy hule kule i u nas to na razie kit [emoji30] Mila sie jej boi wiec musi byc wylaczona, czasami jak jej w oczy wpadnie to walnie ja reka i tyle z zainteresowania [emoji12] Mamy tez biedronke do raczkowania i ta sama historia, jak sie ja naciska to jedzie kawalek, kiedys puscilam w strone malej i rozryczala sie jak bobr. Za wczesnie na gadajace i grajace zabawki. Pozatym jestesmy na etapie pelzania do przodu i do tylu, obracania wokol wlasnej osi i dzwigania dupki do raczkowania. Zabcia jeszcze nie siedzi, a 20 konczy 7 mcy.
Aktualnie bujamy sie z zapaleniem gardla ale juz wychodzimy na prosta, jeszcze 3 dni antybiotyku ufff.
---------- Dopisano o 19:55 ---------- Poprzedni post napisano o 19:48 ----------
Cytat:
Napisane przez Iclosemyeyes
Witaj, spora dziewczynka 😊 bardzo mi się podoba imię
Wysłane z mojego HTC Desire 620 przy użyciu Tapatalka
|
Oj spora [emoji2] Nie wiem gdzie ona sie miescila bo do konca 7 mca niektorzy nie wiedzieli, ze jestem w ciazy i w sumie do konca mialam maly brzuszek, troche w 9 mcu sie "wypchal" [emoji12]
Teraz kregoslup mi troche dokucza bo jednak noszenie takiego klocka daje sie we znaki, a ma juz prawie 10 kg [emoji15]