2016-07-13, 22:25
|
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Planowanie ciąży cz. 4
Cytat:
Napisane przez Ahoy
Większość kobiet robi betę tylko raz i potem już nawet o tym nie myśli[emoji14]jak ma być wszystko oki to i tak będzie, wiec żadne sprawdzanie przyrostow nic tu nie zmieni. Także jeśli nie masz możliwości powtórzyć badania to się nie stresuj, bo będzie to co jest Ci pisane i na pewno będzie dobrze
Ja do niedzieli nie będę miała opcji na przytulanki, wiec mam nadzieje, ze jestem juz po owu, choć trochę zaczęłam się o to obawiać, bo znowu plodny sluz zauważyłam, kurna mac[emoji14]
Wysłane z aplikacji Forum Wizaz
|
Wiesz, że plemniki przetrwają i nawet 7 dni w Tobie i jeśli owu dopiero będzie to jest szansa na dziewczynkę, w męskiej spermie jest plemników X i Y tyle samo, jednak męskie plemniki są szybsze i zwinniejsze wiec zazwyczaj szybciej trafiają do środka, za to plemniki kobiece są bardziej wytrzymałe i potrafią dłużej wytrzymać czekając na owu tak gdzieś kiedyś przeczytałam, czy to prawda nie wiem to oznacza,ze pary kochające się częściej mają większą szansę na chłopa, a te które robią to rzadziej na dziewczynkę.
😀😀😀
---------- Dopisano o 22:25 ---------- Poprzedni post napisano o 22:24 ----------
Cytat:
Napisane przez konwalia39
Mnie bardzo długo bolało jak na miesiączkę. Do póki nie ma krwawień to wszystko jest ok. A ponoć nawet krwawienia się często zdarzają i też to normalne,ja zaczęłam po drugiej becie krwawić i myślałam że to już koniec, pojechałam do szpitala tam mnie wysmiali i okazało że wszystko w porządku że czasami tak jest  dali duphaston i pomoglo  za 3miesiace rodze. 
|
Super,co będziesz miała?? )
|