Dot.: Bierzemy tabletki antykoncepcyjne i NIE jesteśmy w ciąży-wątek ANTYschizowy ;)
Cytat:
Napisane przez zdravo
Niestety wcześniej nie uzyskałam odpowiedzi, a bardzo mi na tym zależy. Dodam tylko, że czytałam, że gdy łącze opakowania tabletek przy zapomnianej tabletce to muszę korzystać z dodatkowej antykoncepcji przez siedem dni. Teraz nie umiem sobie przypomnieć ile minęło dni od stosunku kiedy zapomniałam tej nieszczęsnej tabletki, a żadnej dodatkowej anty nie było. Jedynie co to jak zawsze nie było finiszu w środku. (jakoś nie mam przekonania 100% do tabsów). Teraz boję się, że mogę być w ciąży...
"Cześć  pierwszy raz zdarzyło mi się zapomnieć 15 tabletki. Po dokładnie 24 godzinach wzięłam oczywiście tą 15 i tak jakby normalnie 16 tabletkę. Na ulotce pisze że jeśli w 3 tygodniu wzięłam zapomnianą tabletkę to nie powinnam robić przerwy pomiędzy opakowaniami. Jak uważacie? 3-4 dni przed tą 15 tabletką kochałam się z swoim facetem.
Czy tabletki na skóre, paznokcie, włosy mogą jakoś działaś osłabiająco na tebletki anty? Takie witaminy z skrzypem i biotyną kupiłam w aptece za kilka złotych. Dokładnie nazywają się megakrzem."
|
Skoro zapomniałas tabletki w 3 tygodniu a dobralas ta zapomniana i przyjelas następna tabletke to musisz postąpić zgodnie z ulotka, nie ma tutaj miejsca na "jak uważacie". Czyli musisz połączyć ze soba opakowania bez robienia przerwy 
Wysłane z mojego HUAWEI SCL-L01 przy użyciu Tapatalka
Edytowane przez sandrasandia
Czas edycji: 2016-07-14 o 12:32
|