Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Coraz bliżej Święta!- kochamy Święta Bożego Narodzenia cz. VIII !
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2016-07-16, 08:52   #550
izometryczna
Raczkowanie

Dot.: Coraz bliżej Święta!- kochamy Święta Bożego Narodzenia cz. VIII !

Cytat:
Napisane przez wikajaga Pokaż wiadomość
Niambie, co za prosię mogło coś takiego zrobić? Ja plany zakupowe mam wielkie, obawiam się jednak że nawet wóz pieniędzy mi na to nie wystarczy. HIT tygodnia spotkany w M 1( żałuję że nie kupiłam) miseczki zielone z paszczą Mikołaja po niecałe 5 zł. Na cukierki byłyby w sam raz...
Faktycznie mogłaś kupić, 5zl to nie pieniądz a mialabys na święta i do tego frajde
Cytat:
Napisane przez Niambie Pokaż wiadomość
Pisalam juz kiedys Mielismy w bloku taki... skladzik, suszarnie, pier**lnik. Jak zwal tak zwal. Kazdy tam trzymal swoje graty, nie bylo to zamkniete ani nic, ale nic stamtad nie znikalo. Jak bylismy na wakacjach w Polsce zarzad bloku czy tam blokow kazal usunac wszystko stamstad, bo stwarza zagrozenie pozarowe. Dali na to kilka dni, jak nie to oni sami usuna. Po wakacjach wrocilismy zrelaksowani i usmiechnieci... i usmiechy nad od razu oklaply jak zobaczylismy pusty skladzik i ten wlasnie list. Jakbysmy wyjechali kilka dni pozniej to daloby sie jeszcze te choinke urarowac.

No ale... teraz mam wymowke, zeby kupic lepsza choinke i zmienic kolorystyke bombek i dodatkow [emoji14]
Niambie. Wkurzylabym się i to srogo za taką akcję. Powinni poinformować o tym odpowiednio wcześniej. Gnojki...

Ja mam choinkę 170cm wysokości ale może w przyszłym roku kupię większa i bardziej rozlozysta
izometryczna jest offline Zgłoś do moderatora