Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Sierpnióweczki 2016! Część VII.
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2016-07-20, 07:00   #327
florencee
Zadomowienie

Dot.: Sierpnióweczki 2016! Część VII.

Hej!

Cytat:
Napisane przez aneks17 Pokaż wiadomość
Nom, ja się nastawiam na poród naturalny - najchętniej w wodzie, ale i tak wszędzie napisałam, że jeśli będzie trzeba, to zgadzam się na nacinanie, przebijanie i zzo. Jeśli będzie trzeba zrobić cc - też ok. I tak muszą mnie spytać, to jest moje i każdej innej kobiety prawo... Po to też ze mną ma być TŻ, żeby w razie czego reagować. Wspólnie wypełniliśmy plan porodu i zna moje zdanie, wie też, że najważniejsze jest zdrowie Małego.
Plan to plan, nie przewidzę tego, jak się wszystko potoczy - wszędzie to podkreślają.

W ogóle to odebrałam wyniki badań i do DN chcieli wynik fibrynogenu i mam wysoki (488,27 przy normie do max 350 mg/dl). Co prawda wyczytałam, że w ciąży wyższy wynik jest normalny, ale zaczynam się obawiać, że może jednak nie.
Też czytałam, że normalny w ciąży jest wyższy, więc pewnie można by się zastanawiać jakby był poniżej normy, a tak to myślę, że jest ok.

Cytat:
Napisane przez natalia_23 Pokaż wiadomość
witam

Dziś mieliśmy pierwszą kąpiel . Kubuś pełen relaks, ziewał sobie, widać, że się podobało
Ale fajnie.

Cytat:
Napisane przez Krefetka Pokaż wiadomość

Witam sie o poranku. Ja juz po codziennych pomiarach i śniadaniu.
Leżę teraz i liczę ruchy, bo na kopniaki rzadko zasługuje

Dziś będziemy próbować dostać sie do szpitala, jeśli tylko mąż wróci z rehabilitacji o ludzkiej porze.
Przede mną zatem dzień pakowania, a właściwie dopakowania torby

Wysłane za pomocą magii
Powodzenia.

Cytat:
Napisane przez Kasmina Pokaż wiadomość
Natalia, brawo za udaną kąpiel

Wczoraj w szpitalu miałam 3 razy robione KTG, bo ciągle coś nie tak... To za mało ruchów i niskie tętno, to za duże tętno... Wahało się 80-180... Dziś już też jestem po KTG i chyba wyszło lepiej, dowiem się więcej pewnie od lekarza...
To się cieszę, że już lepiej wyszło, daj znać co lekarz powiedział.

Cytat:
Napisane przez Piernik Torunski Pokaż wiadomość
ja też ostatnio jestem coraz bardziej pozytywnie nastawiona.. wprawdzie mogę zapomnieć o znieczuleniu,ale im bliżej tym mnie paniki..strach jest,ale taki w granicach normy
Szkoda że znieczuleniem, ale dobrze, że strach u Ciebie nie przekracza przeciętnego poziomu, na pewno pozytywne nastawienie będzie pomocne.
florencee jest offline Zgłoś do moderatora