2016-07-20, 15:42
|
|
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Lutówki 2017 ❤
Cytat:
Napisane przez Lilotka
Nie wiem jak w poszczególnych szpitalach jest. Mój gin robi zawsze 14 dni przed. 😊
|
Hmmm, to trochę długo przed terminem. Ciekawe na kiedy u mnie lekarz zapisuje na cc.
Cytat:
Napisane przez mariea
ja co prawda nie cierpię na celiakie ale mam hashimoto i nie toleruje glutenu, bo zaostrza mi stan zapalny w oragnizmie. staraliśmy się wcześniej o ciąże pół roku jestem pewna, że udało się zajść nie tylko dzięki unormowaniu tarczycy, ale też dzięki diecie bezglutenowej
|
A jak odkryłaś, że nie tolerujesz glutenu? Jakieś badania są na to, czy sama odstawiałaś niektóre produkty i sprawdzałaś jak się czujesz?
Cytat:
Napisane przez monika 1985
mam taki mega problem, że nie wiem czy mam iśc do gina z tym czy do ortopedy ? , mianowicie boli mnie strasznie kość ogonowa i nie wiem czy mam tam jakieś zwyrodnienie, czy to od ciąży ? , bo poprzednio tak nie miałam hhmmm , a boli mnie na tyle, że nie mogę swobodnie podnieśc tyłka z krzesła 
|
Witam w klubie Chyba przejdzie po ciąży 
Cytat:
Napisane przez mariea
|
Jeju jakie piękności
Cytat:
Napisane przez Lilotka
Coś więcej o mnie. To mam na imie Kamila mam 36 lat i dwoje dzieci córka ma na imię Paulina
, niedawno skończyła 18 lat. Mam też synka 2 latka skończy w październiku ma na imię Victor. O trzecia dzidzie staramu sie od stycznia czyli jak sie uda utrzymać ciążę będzie 7 CS
W maju poronilam w 7 tyg. [emoji53] teraz mam nadzieję, ze to się nie powtórzy. O ciąży wie tylko mąż jedna koleżanka i Wy.
|
Ale młoda z Ciebie mamusia I fajna różnica wieku między dziećmi, na pewno córka dużo Ci pomagała przy synku 
Cytat:
Napisane przez sQuaara
no piekne
w ogole macie juz cos ?
ja mam tylko butki... kupilam w UK bo nie moglam przejsc obojetnie...uznalam ze biore na 6-9 miesiecy...bo to na plaze...
grantowe w kotwice z napisem na podeszwie "little explorer" 
i akurat beda 
|
Taaa mamy Ja się czaję na promocje i mimo że są, to nic nie znalazłam na 50/56 Większych nie chcę kupować, bo pewnie dostanę. A te granatowe buciki to chyba na chłopca 
Cytat:
Napisane przez mariea
nie, ja po genetycznych i jak wroce z wakacji pewnie zacznę się konkretniej rozgladać.
te co wam linka wysłałam 74 zł kosztują 
słodkie te kotwice, ale dla mnie teraz za wcześnie kupować. pewnie apogeum będzie w październiku i listopadzie kupowania
|
Ja pewnie w grudniu po świętach, bo będą wyprzedaże i kupię jakiś piękny kombinezon 
Cytat:
Napisane przez alla83
Żarty [emoji12]
Ale swoją drogą...bardzo zwracam uwagę na liczby.... jak jadę samochodem..to każda rejestracja samochodowa jest przeze mnie oceniana
Fajna ...głupia....fajna...głup ia
Daty urodzin też tak oceniam...I generalnie nie lubię 9 19 29..... z tych trzech jeszcze 9 ujdzie
Młoda ma fajna datę 05.10.05. [emoji1]
Starsza 04.07.02...Te fajna ...znana szczególnie w USA [emoji1] a ja z 03.07 czyli dzień po moich urodzinach
Ślub cywilny 29.09 ...zaakceptowałam tylko dlatego że fajnie wygląda.... ale i tak 9 nie lubię [emoji23]
Kościelny 26.12 ....data jak data ...bo to po prostu drugi dzień Świat Bożego Narodzenia
Jak widzicie....liczby są poddawane głębokiej analizie przeze mnie
|
O, mam podobnie Też cały czas patrzę na rejestracje I datę ślubu też wybrałam najbardziej prostą 10.10.2015 Inne mi się nie podobały
|
|
|