Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Lutówki 2017 ❤
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2016-07-20, 15:42   #3432
Escorpio
Zakorzenienie

Dot.: Lutówki 2017 ❤

Cytat:
Napisane przez Lilotka Pokaż wiadomość
Nie wiem jak w poszczególnych szpitalach jest. Mój gin robi zawsze 14 dni przed. 😊
Hmmm, to trochę długo przed terminem. Ciekawe na kiedy u mnie lekarz zapisuje na cc.

Cytat:
Napisane przez mariea Pokaż wiadomość
ja co prawda nie cierpię na celiakie ale mam hashimoto i nie toleruje glutenu, bo zaostrza mi stan zapalny w oragnizmie. staraliśmy się wcześniej o ciąże pół roku jestem pewna, że udało się zajść nie tylko dzięki unormowaniu tarczycy, ale też dzięki diecie bezglutenowej
A jak odkryłaś, że nie tolerujesz glutenu? Jakieś badania są na to, czy sama odstawiałaś niektóre produkty i sprawdzałaś jak się czujesz?

Cytat:
Napisane przez monika 1985 Pokaż wiadomość
mam taki mega problem, że nie wiem czy mam iśc do gina z tym czy do ortopedy ? , mianowicie boli mnie strasznie kość ogonowa i nie wiem czy mam tam jakieś zwyrodnienie, czy to od ciąży ? , bo poprzednio tak nie miałam hhmmm , a boli mnie na tyle, że nie mogę swobodnie podnieśc tyłka z krzesła
Witam w klubie Chyba przejdzie po ciąży

Jeju jakie piękności

Cytat:
Napisane przez Lilotka Pokaż wiadomość
Coś więcej o mnie. To mam na imie Kamila mam 36 lat i dwoje dzieci córka ma na imię Paulina
, niedawno skończyła 18 lat. Mam też synka 2 latka skończy w październiku ma na imię Victor. O trzecia dzidzie staramu sie od stycznia czyli jak sie uda utrzymać ciążę będzie 7 CS
W maju poronilam w 7 tyg. [emoji53] teraz mam nadzieję, ze to się nie powtórzy. O ciąży wie tylko mąż jedna koleżanka i Wy.
Ale młoda z Ciebie mamusia I fajna różnica wieku między dziećmi, na pewno córka dużo Ci pomagała przy synku

Cytat:
Napisane przez sQuaara Pokaż wiadomość
no piekne

w ogole macie juz cos ?

ja mam tylko butki... kupilam w UK bo nie moglam przejsc obojetnie...uznalam ze biore na 6-9 miesiecy...bo to na plaze...
grantowe w kotwice z napisem na podeszwie "little explorer"
i akurat beda
Taaa mamy Ja się czaję na promocje i mimo że są, to nic nie znalazłam na 50/56 Większych nie chcę kupować, bo pewnie dostanę. A te granatowe buciki to chyba na chłopca

Cytat:
Napisane przez mariea Pokaż wiadomość
nie, ja po genetycznych i jak wroce z wakacji pewnie zacznę się konkretniej rozgladać.
te co wam linka wysłałam 74 zł kosztują
słodkie te kotwice, ale dla mnie teraz za wcześnie kupować. pewnie apogeum będzie w październiku i listopadzie kupowania
Ja pewnie w grudniu po świętach, bo będą wyprzedaże i kupię jakiś piękny kombinezon

Cytat:
Napisane przez alla83 Pokaż wiadomość
Żarty [emoji12]

Ale swoją drogą...bardzo zwracam uwagę na liczby.... jak jadę samochodem..to każda rejestracja samochodowa jest przeze mnie oceniana

Fajna ...głupia....fajna...głup ia

Daty urodzin też tak oceniam...I generalnie nie lubię 9 19 29..... z tych trzech jeszcze 9 ujdzie

Młoda ma fajna datę 05.10.05. [emoji1]
Starsza 04.07.02...Te fajna ...znana szczególnie w USA [emoji1] a ja z 03.07 czyli dzień po moich urodzinach

Ślub cywilny 29.09 ...zaakceptowałam tylko dlatego że fajnie wygląda.... ale i tak 9 nie lubię [emoji23]
Kościelny 26.12 ....data jak data ...bo to po prostu drugi dzień Świat Bożego Narodzenia

Jak widzicie....liczby są poddawane głębokiej analizie przeze mnie
O, mam podobnie Też cały czas patrzę na rejestracje I datę ślubu też wybrałam najbardziej prostą 10.10.2015 Inne mi się nie podobały
Escorpio jest offline Zgłoś do moderatora