2016-07-20, 16:04
|
|
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Lutówki 2017 ❤
Cytat:
Napisane przez mariea
byłam u dietetyka z badaniami i mi powiedział, że muszę natychmiast odstawić gluten i laktozę przynajmniej czasowo.
i faktycznie po 2 miesiącach niejedzenia glutenu antyTPO spadło mi z nie wiadomo ilu (dietetyk jakoś wylicza na podstawie ft3,ft4, tsh, że mogłam mieć ok 18 tysięcy) do zaledwie 300. teraz w ciąży mi trochę wzrosło, do ok 1000, ale podobno to norma w 1 trymestrze i powinno opaść w 2 trym.
rozmawiałam kilka dni temu z koleżanką, w tym roku 2 córkę urodziła i mi doradzila, żebym w ogóle nie kupowała rozmiaru 56 bo to zupełnie bezsensu. najlepiej 62.
|
Może i ja bym się do tego dietetyka wybrała… I tylko na podstawie tych badań, które wymieniłaś stwierdziła, że masz nietolerancję?
O ubrankach słyszałam, ale niektórzy piszą też, że zamiast 62 mogli kupić mniejsze, bo dziecko jak w worku wyglądało Nie dogodzisz A wiem, że dużo ubranek będę miała po siostrze tż, to może chociaż na początek będzie miało nówki sztuki 
Cytat:
Napisane przez Lilotka
Mój gin tłumaczy to tym,że blizna po cc może pęknąć i 14 dni to optymalny i najlepszy czas. Synka też wyjął dwa tygodnie wcześniej.
|
To może dlatego, a ciekawe czy przy pierwszej cc też tak wcześnie robią 
Cytat:
Napisane przez MartaMagda
Matko na te rejestracje to ja też patrzę, najwyraźniej to nic wyjątkowego
A ja na razie rzeczy nie kupuję dla malucha, bo nie wiem, jaki urośnie. Ostatnio oglądałam słodkie bodziaki, ale były na rozmiar 46 więc maleńkie.
|
Ja jestem bardzo techniczna, u mnie musi być wszystko proste i symetryczne i łatwe do zapamiętania Jak przestawiałam ściany w mieszkaniu, to tak, żeby płytki na podłodze idealnie wchodziły i nie było żadnych przycinek Ot takie moje małe skrzywienie 
A rozmiar 46, rzeczywiście malutki, raczej dla wcześniaka.
|
|
|