2016-07-20, 21:36
|
|
Mamusia Luty 2016
|
Dot.: Lato nadchodzi, słońce świeci, coraz większe rosną nam dzieci. Mamy luty 2016 c
Cytat:
Napisane przez NanaR
Znam ten ból  ja na początku myślałam że mały ma odparzenia czyje i pachy a to się okazało azs i jak zaleczylismy mogą być upały a szyja czysta. A najgorszy jest świąd bo maleństwo się drapie aż do krwi ja spałam z małym w łóżku i za rączki trzymałam żeby się w nocy przez sen nie drapał. Trzeba pilnować i odsunąć rączki bo pani dermatolog mówiła że jak sobie wyrobi odruch drapania będzie to robić odruchowo i nawet zdrowa skóra będzie swedziec. Wypróbuj latopic krem od niego bym zaczęła niestety oilany, oilatum czy emotopic i emolium to są nawilżające ale nie typowo już na azs. Latopic czy ziaja azs i inne typowo na azs z wyraźnym zaznaczeniem że na azs są lepsze. Ale wiadomo każde dziecko na coś innego reaguje.
Wysłane z aplikacji Forum Wizaz
|
Dzielna z Ciebie babka Aniu. jak o tym czytam to aż się wzruszam, biedny ten Twój synuś, ale mama super o niego dba 
Agata masz rację, cyrki z receptami robią i tyle.
Ale dziwnie u nas. Hania dopiero zasnęła (jak na nią to bardzo późno, normalnie 21:30-21), ale w ogóle nie płakała ani nic. Leżała w ciemnym pokoju pod karuzela i do niej się śmiała, a my zjedliśmy kolacje. A wcześniej też z nami leżała w łóżku naszym i się śmiała i nie trzeba było zabawiac ani nic. Ale żal nam się zrobiło, że tak sama do siebie się śmieje i tż siadł przy jej łóżeczko i czytał jej bajki a ona tak się śmiała i piszczala z radości wzruszający widok ja siedziałam w salonie i nagle usłyszałam chrapanie tż śpią oba moje skarby. Jutro jestem sama z Hania od rana do 20:30, pierwszy raz aż tak długo, właściwie od pobudki do zaśnięcia... Trochę się boję. Mam nadzieję, że Hania będzie w humorze jak dzisiaj 
Wysłane z aplikacji Forum Wizaz
|
|
|