Zakorzenienie
Przekupka: 36 pkt / 100% pozyt.
|
~ Firmowe ubrania i dodatki roz. S - L ~ New Yorker, Oasis, Cropp, H&M, Pimkie ~
...
~ WĄTEK NIEAKTUALNY ~
...
Ohayo ,
Postanowiłam wystawić kilka rzeczy do wymiany, może komuś wpadnie coś w oko, a szkoda aby leżały u mnie na dnie szafy, skoro i tak ich nie noszę, część z nich używałam, mając kiedyś większy rozmiar, teraz niestety to niemożliwe.
Ubrania są w dobrym stanie, nie wystawiałabym zniszczonych, nie mają żadnych uszkodzeń wynikających z użytkowania.
18.02.08r.
Dodaję swoją WishListę
Oczywiście nie jest ona jedynym wyznacznikiem wymian, jeśli coś spoza niej wpadnie mi u kogoś w oko, a jest możliwość wymiany – to nie widzę żadnego problemu.
Z książek:- Jak powstaje manga, tom 10
- Harry Potter cz. IV (Czara Ognia)
- Najróżniejsze mangi/czasopisma/książki – poświęcone tematyce mangi i Anime.
Z kosmetyków nie poszukuję niczego, a z ubrań, w sumie też nic szczególnego, to co mi wpadnie w oko, ewentualnie:- T-shirt’y z jakimiś ciekawymi napisami/nadrukami, japońskimi literami/motywami.
- Ponadto jestem miłośniczką firmy Stradivarius oraz Tally Weijl także większość ubrań z ich kolekcji trafia w mój gust.
Moja rozmiarówka: XS – S – malutkie M
Inne:- Plecak typowo szkolny, w kolorze różowym lub turkusowym. Nie ukrywam, że poluję na Jansport

- Fioletowe poszewki ozdobne, na poduszki, ewentualnie fioletowe poduszki.
- Przedmioty dekoracyjne do pokoju w kolorze fioletu lub z motywem orchidei oraz kwiatu wiśni.
Biżuteria:- Szukam bransoletki w kolorze srebrnym z motywem muzycznym – kluczem wiolinowym, nutkami, itp.
Oto lista do wymiany - wszystkie rzeczy są na pierwszej stronie - - Błękitny kaszkiet kupiony w New Yorkerze.
- Czarny pasek z metalowymi kwiatuszkami.
- Czerwono – czarny szalik zakupiony w H&M, firmy Divided.- nieaktualne, został już wymieniony
- Spódnica do kolan w orientalne wzory, firmy Oasis. Rozmiar S
- Czerwony t-shirt firmy Cropp Town Rozmiar S - poleciał do Carliee.
- Biały t-shirt z błękitną aplikacją I ozdobnym wiązaniem na rogu, firmy Jennyfer. Rozmiar S
- Elegancki czarny sweter, posiadający pod spodem białą bluzkę z mankietami – firmy Pimkie. Rozmiar M
- Czarna bluzka z bardzo dużym dekoltem i białą aplikacją. Rozmiar M
- Szare spodnie, z materiału, rozszerzane. Rozmiar L
- Eleganckie czarne spodnie z materiału z cieniutkimi paseczkami. Rozmiar L
Informacje o dokładkach są w poście #2 - poniżej
Na życzenie wystawię bardziej szczegółowe zdjęcia danej rzeczy lub podam dokładniejsze wymiary.
Mój drugi wątek z książkami: http://www.wizaz.pl/forum/showthread.php?t=231506
Pozdrawiam!
A.
Edytowane przez Ather
Czas edycji: 2011-05-25 o 09:46
|