2008-01-19, 13:38
|
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Plotkowy dla dietetyczek :) III
Cytat:
Napisane przez orzeszek01
Dzisiaj byłam z TŻ-tem i Jego mamą na zakupach, po garnitur koszule krawat na moją studniówkę.
Nigdy więcej..masakra, a podobno to baby robią zakupy nie wiadomo ile czasu. A tu tu pójdziemy, a to tam wrócimy, a to tam, a to drogie, a tam było lepsze, to dawaj, wracamy do tamtego sklepu... urwanie głowy 
ale TŻ-cik ma sliczny garnitur, koszule bordo, fajny krawacik  Alez mam przystojnego boya 
Jednak obawiam sie ze bede wyglądała przy nim...hmm wiecei, wszyskie mają suknie, szyte , drogie kupowane, cuda boskie wianki, a ja mam spódnice bordową do ziemi z gorstem  Boje sie najzwyczajniej ze bede wyglądała jak sierootka Marysia wśród Księzaniczek i tyle.
|
Ok zgadzam sie co do facetow...Niektorzy sa gorsi niz baby No ale widzisz. Przynajmniej Twoj men bedzie wygladal bosko teraz. A skad wiesz ze wszystkie maja drogie,szyte suknie? Chocby nawet i tak bylo to nie znaczy ze Ty mozesz miec brzydsza. A spodnica z gorsetem to moim zdaniem bardzo dobre polaczenie. I przestan myslec ze bedziesz wygladac jak sierotka Marysia,bo na pewno bedziesz wygladac pieknie i cudownie
Co do Twojej redukcji to agness ma racje. Moze faktycznie jezeli znasz zasady zdrowej redukcji to zaczniesz jesc wiecej? Bo uwierz ze jak bedziesz wazyla juz te 50kg to moze potem Ci przyjsc na mysl ze skoro juz troche schudlas to moze jeszcze -1kg i tak w kolko... Zycze powodzenia w zdrowej redukcji i pamietaj by nie przekroczyc granicy odchudzania
madame_apple : widze ze Ty tez dzis na zakupach spozywczych To tak jak ja... w sumie swoja droga to lubie robic spozywcze zakupy... Baw sie dobrze u kumpelki
tamonita: mi tez wizaz wariowal ostatnio ie moglam wysylac emotek ,jakis dziwny ksztalt mial i wogole... Ale po formacie przeszlo mu Poucz sie poucz tylko nie przeciazaj mozgu
LoLcIa123 : Na Pile to Ty moze nie usniesz kochana... Podobno straszne to jest... ALe jak sie ma kolo siebie Tż-eta to nie ma sie czego bac Ja natomiast mam odmienne smaki i nie przepadam za wanilia,kokosu nie cierpie a smaki truskawkowe mi sie juz znudzily
asiek14 : smacznych jabluszek Ja tez sie dzis zajadam. Juz zjadlam 5 Takie pysznee i slodkie mam.
Ja dzis bylam na zakupach. Zakupilam wisniaczki , Bran Flaksy ,inne spozywcze i zdrowe rzeczy , kosmetyki, ubrania...szalone zakupy mialam Pogoda jest okropna...Pada i pada Ksiazek w weekend nie otwieram Po 1 nie ma sie czego uczyc po drugie oceny juz wystawione. I powiem ze mialam niezwyklego fuksa w tym polroczu Chyba nauczyciele mnie lubia Gadu mi sie tnie Nie wiem co sie dzieje...Jak nie pogdam dzis z kumplami to sie zalamie chyba
|
|
|