Jak zasiadłam do was z arbuzem to podziewałam się 10 stron do nadrobienia a tu 3

Szybko poszło!
Ja już dawno zdjęłam obrączke i pierścionek zaręczynowy, czułam, że coraz ciężej schodzą z palców i wolałam uniknąć cięcia.
Właśnie o co chodzi z tym ktg? Jak często trzeba je robić bo zauważyłam, że robiliby mi je co 2 dzien najlepiej a 2 z 3 wyszły wzorowe

Też mam te woreczki z Rossmanna...
Wow nieźle!!!
Ja też nic nie czułam podczas pobierania gbs!
Rany wyjechałabym teraz z najlepszym możliwym argumentem - będziecie mieć dziecko i musi mysleć nie tylko o sobie ale też o nim i o tym, że ono go będzie potrzebować! Ja tak powtarzam mojemu ja za bardzo szaleje za kierownicą
Właśnie nie! Czuje tylko, że małej ciasno i sie rozpycha już na maksa. A o sposobach pamiętam tylko sexu sobie grzecznie odmówie, jakos nie mogę się przełamać.
Trzymam kciuki za was! I tak jak dziewczyny pisały - nie panikuj dopóki nie padnie diagnoza na podst badań. TŻ na pewno potrzebuje twojego wsparcia i to dobrze, że chcesz do niego jechać. I tak jak piszesz macie dla kogo być silni. Dbaj o siebie i pisz do nas!

dla męża i dla syna też!!!!
Uwielbiam Kochane kłopoty!!!! Myślałam, że to tak mało popularny serial, że nikt prócz mnie go nie zna

A przecież jest fantastyczny i wprost kocham relacje głównych bohaterek!

za zakupy!!!
O wy łobuzy!!!!
Sama tez wczoraj myslałam co u
navioe bo wczoraj chyba też milczała. Mama nadzieję, że ok. Swoją drogą chyba tylko dla mnie to relanium to tak nie bardzo w ciąży? Bo widziałam, że niektore z was brały
Śniło mi się dziś, że czytałam na forum wpis
Origi, ze zaczeła rodzić, i wiecie wszystko relacjonowała, że wody, że prysznic, że Bożena a ja jej zazdrościłam opanowania i czasu. Nie wiem czemu akurat ona i czemu ja to pamiętam bo nigdy nie pamietam swoich snów!
Padam na ryjek, stopy mam tak spuchniete ze czuje napieta skóre od stóp po kolana, ale melduje, że pokój małej gotowy

Mąż się spisał - wszystko ogarnął nawet okna pomył! Na jutro mnie został obiadek a jemu kosmetyka mieszkania kurze i podłogi i teściowa może przybywać!