Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Sierpnióweczki 2016! Część VII.
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2016-07-24, 11:02   #935
superhuman
Zadomowienie

Dot.: Sierpnióweczki 2016! Część VII.

Cytat:
Napisane przez Piernik Torunski Pokaż wiadomość
poród marzenie..

milczy niestety i też się martwię..

ale z Was hardcorowcy..mama za ścianą a Wy takie harce?
to może się rozkręci coś z tego jednak..

ja dziś byłam na ktg..Matylda ruchów zaliczyła nieskończoną ilość, tak jak i ostatnim razem..
ja za to podnosząc się z leżanki usłyszałam niezłe "chrup" w plecach i położna musiała mnie pionizować..masakra..jak u emerytki

na jakiej podstawie to stwierdziła? wywiadu? jak ja bym jej przez telwfon powiedziała co mi ostatnio dolega to mogłaby z tysiąc diagnoz postawić a tylko jednak z nich-ciąża jest właściwą..strzela w ciemno bez badań i mam wielka nadzieję,że się bardzo mocno myli..

a może to efekt leku mimo wszystko? ja miałam fazę nieposkromionej senności gdzieś po tygodniu przyjmowania depogytu

jak wyniki moczu?

Niestety stwierdziła to na podstawie badań EEG, po których dostał skierowanie do szpitala waśnie.

Cytat:
Napisane przez florencee Pokaż wiadomość
Pewnie na pizzy były jakieś warzywa.
Jakie książki kupiłaś?

Ech, też jestem taka emerycka, jak będzie po wszystkim muszę pomyśleć o jakimś sporcie.
Miłego oglądania filmu.

Ja tez juz o tym rozmyślam, chciałabym szybko wrócić do jakiejś aktywności a teraz to juz czuje sie jak stara babcia...

Cytat:
Napisane przez Piernik Torunski Pokaż wiadomość
ja bym chętnie popływała,ale trochę się boję czy nie skończe na porodówce.. ale już z Małą mam zamiar uaktywnić się ruchowo tyle ile się da..dzięki
udanego wieczoru dziewczyny
Tez bym popływała ale teraz lekarz mówił zeby odpuści na tym etapie basen bo zaraz wrócę z bakteriami albo zapaleniem i bedzie... Ale z mała bardzo chciałabym tez pójść tak od 4miesiaca juz na basen.

Cytat:
Napisane przez asicuha Pokaż wiadomość
Fotek nie widze jutro nadrobie
My tez po wieczorze filmowym, dzis bylo "me before you", bardzo fajny film! Nawet Tz sie podobal
Poza tym dzis w koncu odwiedzilam Mame w szpitalu i troche sie uspokoilam, bo na prawde dobrze wyglada i mozna z nia juz rozmawiac nirmalnie teraz jeszcze tylko rehabilitacja.
Dobranoc *

Super, ze z mama juz jest lepiej, teraz moze byc tylko lepiej i tylko do przodu!

Cytat:
Napisane przez slo_nk_o Pokaż wiadomość
Hej, szykuje się kolejny upalny dzień. Dziewczyny kiedyś pisałyście, że w rossmanie są takie małe buteleczki, żeby sobie do szpitala przelać by nie brać kosmetyków masy. Możecie mniej więcej opisać jak wyglądają? Byłam w rossmanie i nie znalazłam nic takiego;/

Super, że cukry wyszły ok

Bardzo podoba mi się kolorek

Teraz będzie już tylko lepiej. Zanim się obejrzysz mama będzie chodzić

Muszę swojego Tż wysłać na grzybki coś "moje" lasy nie łaskawe w tym roku są.

Albo tak spodobało mu się "wypędzanie" małej z brzuszka

Ja widziałam przed wczoraj te buteleczki w rossmanie na Scianie gdzie stały wszystkie takie miniaturowe kosmetyki wlasnie i sama pomyslałam, ze musze sobie zakupić do szpitala.

Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk
superhuman jest offline Zgłoś do moderatora