2016-07-24, 11:02
|
|
|
Zadomowienie
|
Dot.: Sierpnióweczki 2016! Część VII.
Cytat:
Napisane przez Piernik Torunski
poród marzenie..
milczy niestety i też się martwię..
ale z Was hardcorowcy..mama za ścianą a Wy takie harce?
to może się rozkręci coś z tego jednak..
ja dziś byłam na ktg..Matylda ruchów zaliczyła nieskończoną ilość, tak jak i ostatnim razem..
ja za to podnosząc się z leżanki usłyszałam niezłe "chrup" w plecach i położna musiała mnie pionizować..masakra..jak u emerytki

na jakiej podstawie to stwierdziła? wywiadu? jak ja bym jej przez telwfon powiedziała co mi ostatnio dolega to mogłaby z tysiąc diagnoz postawić a tylko jednak z nich-ciąża jest właściwą..strzela w ciemno bez badań  i mam wielka nadzieję,że się bardzo mocno myli..
a może to efekt leku mimo wszystko? ja miałam fazę nieposkromionej senności gdzieś po tygodniu przyjmowania depogytu
jak wyniki moczu?
|
Niestety stwierdziła to na podstawie badań EEG, po których dostał skierowanie do szpitala waśnie.
Cytat:
Napisane przez florencee
Pewnie na pizzy były jakieś warzywa. 
Jakie książki kupiłaś?
Ech, też jestem taka emerycka, jak będzie po wszystkim muszę pomyśleć o jakimś sporcie. 
Miłego oglądania filmu. 
|
Ja tez juz o tym rozmyślam, chciałabym szybko wrócić do jakiejś aktywności a teraz to juz czuje sie jak stara babcia...
Cytat:
Napisane przez Piernik Torunski
ja bym chętnie popływała,ale trochę się boję czy nie skończe na porodówce.. ale już z Małą mam zamiar uaktywnić się ruchowo tyle ile się da..dzięki
udanego wieczoru dziewczyny 
|
Tez bym popływała ale teraz lekarz mówił zeby odpuści na tym etapie basen bo zaraz wrócę z bakteriami albo zapaleniem i bedzie... Ale z mała bardzo chciałabym tez pójść tak od 4miesiaca juz na basen.
Cytat:
Napisane przez asicuha
Fotek nie widze  jutro nadrobie 
My tez po wieczorze filmowym, dzis bylo "me before you", bardzo fajny film! Nawet Tz sie podobal 
Poza tym dzis w koncu odwiedzilam Mame w szpitalu i troche sie uspokoilam, bo na prawde dobrze wyglada i mozna z nia juz rozmawiac nirmalnie  teraz jeszcze tylko rehabilitacja.
Dobranoc  *
|
Super, ze z mama juz jest lepiej, teraz moze byc tylko lepiej i tylko do przodu!
Cytat:
Napisane przez slo_nk_o
Hej, szykuje się kolejny upalny dzień. Dziewczyny kiedyś pisałyście, że w rossmanie są takie małe buteleczki, żeby sobie do szpitala przelać by nie brać kosmetyków masy. Możecie mniej więcej opisać jak wyglądają? Byłam w rossmanie i nie znalazłam nic takiego;/
Super, że cukry wyszły ok
Bardzo podoba mi się kolorek
Teraz będzie już tylko lepiej. Zanim się obejrzysz mama będzie chodzić
Muszę swojego Tż wysłać na grzybki coś "moje" lasy nie łaskawe w tym roku są.
Albo tak spodobało mu się "wypędzanie" małej z brzuszka 
|
Ja widziałam przed wczoraj te buteleczki w rossmanie na Scianie gdzie stały wszystkie takie miniaturowe kosmetyki wlasnie i sama pomyslałam, ze musze sobie zakupić do szpitala.
Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk
|
|
|