2016-07-24, 11:09
|
|
Raczkowanie
|
Dot.: Mamusie grudniowe na II trymestr gotowe :) 2016
Cytat:
Napisane przez xjustyniaaax
Dzien dobry !
My juz dzisiaj wracamy i dobrze bo przypomniali sie nam ze wylaczylismy wszystkie bezpieczniki w domu... Lacznie z pradem wiec nasza lodowka... Moje pomrożone warzywka... Lody.. Dobrze ze nie mialam tam zadnego miesa ale i tak bedzie wesolo 
|
Mnie by chyba ten zapach zabił Może wyślij najpierw na zwiady TŻ, niech okna pootwiera i wyniesie, co się da....
Cytat:
Napisane przez monika0185
No to z radością oczekujmy aż siostra będzie w ciąży i też się jej zwalisz do domu cała rodzinką 😉[COLOR="Silver"
|
Cytat:
Napisane przez malaDarunia
Melduje ze czuje tętno dziecka przez brzuch i czuje pierwsze kopniaki od zewnątrz kiedy przykladam reke. Juz nie się rusza tylko mnie kopie !!
Wysłane z aplikacji Forum Wizaz
---------- Dopisano o 11:49 ---------- Poprzedni post napisano o 11:46 ----------
My zawsze zostawiamy klucze od domu komuś z rodziny bądź przyjaciol zeby zagladali jak jedziemy na wakacje. Podlewać mi pomidorki
Wysłane z aplikacji Forum Wizaz
|
Super! Ja to dopiero zaczynam odczuwać ruchy od środka, wczoraj jak siedziałam to najpierw z lewej, potem z prawej strony tak jakby się coś o mnie otarło...Po chwili dopiero do mnie dotarło, ze to "coś" to nasz syn osobisty i mówię o tym mężowi, a on od razu zaczął mi brzuch obmacywać, żeby te oznaki życia wyłapać
|
|
|