Dot.: Mamusie grudniowe na II trymestr gotowe :) 2016
Hejka...
Widzę ze znów temat laktatora. U mnie będzie on na bank. Będę kupowała canpola elektryczny- na allegro go 160 zl.
Mam zamiar odciągać pokarm i potem dawać małej bo boje się ze będzie mnie raniła. Moja siostra cale pół roku tak karmiła swoją dziewczynke.
Chodzi o to ze laktatorem ściągnę się w 20 minut i potem dam to mleko z butelki. A jak bede małą dostawiać ciagle do piersi to będę pewnie się wkurzal, bo będzie chwile ciągnęła i zasypiala na przemian. Potem będę siedzieć z dzieckiem przy piersi po półtorej godziny. A tak odciągniete mleko dam tż i niech siedzi z butelką i daje młodej on. Ja w tym czasie będę robić pranie czy cokolwiek innego (może bede mogła sobie pospać he he)
Dziś byłam w c&a i nakupowalam ciuchow dla mojej chrzesniaczki..kupiłam tez 4 koszulki dla tż wiec się ucieszył. A dla siebie tylko spódniczkę za 20zl. Co za życie he he
Jadę jutro do zusu zarejestrowac ten swój profil na internetach..chce mieć pogląd na to kiedy i ile kasy mi przeleją.
Madeloiselle ale duży ten twój szkrab. Tzn ciezki. Będzie kawał chłopaka ;-) super!
Niech rosną zdrowo te nasze bączki. U mnie brzuch juz taki wielki ze szok.
Mam problem żeby sobie tylek gąbka umyć bo jak tylko sie odchylam do tyłu, wszystko mi się tak naciaga ze aż boli!! 
Wysłane z aplikacji Forum Wizaz
|