Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Perypetii Październikówek 2016 cz. III
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2016-07-26, 17:44   #729
styska1551
Zadomowienie

Dot.: Perypetii Październikówek 2016 cz. III

Cytat:
Napisane przez megilla Pokaż wiadomość
withi_as, byłam ostatnio w smyku,ale nie było. Babka powiedziała, że będą dopierona jesień. Musze popatrzeć na stronie.

marta0o01, ja kupuję online na zsobsobiekrem.pl allbo biochemia urody. Możesz dotego dokupić sobiekwas hialuronowy i stosować jak serum, bo sam olejek nie nawilża, a tylko natłuszcza.

Dominika6, ma fantazję ta Twoja Dzidzia Ciekawe co pokaże następnym razem Fantastycznie, że wszystko dobrze

styska1551, współczuję przebojów. Co do nazwiska, to jeśli on uzna Stasia, to mały będzie automatycznie nosił jego nazwisko i tylko ojciec może się tego zrzec. Ale dziwne, że targuje się o nazwisko, a robi problemy z alimentami. Przecież można to załatwić polubownie, nie trzeba w sądzie. Zbieraj dowody na niego jakby coś.

Natka3008, Kruszynkaa86, na forum innych ciężarówek niektóre chodziły z rozwarciem po kilka miesięcy, więc postarajcie się zachować spokój. Ściskam Was i trzymam kciuki.

Właśnie jeśli nie jesteśmy małżeństwem to dostaje moje nazwisko, ale jak on nie zgodzi się na to wtedy jego a jeśli ja nie wyrażę zgody wtedy dostaje dwa, tak jest właśnie od 2009 roku i zmieniło się to, że automatycznie dostaje nazwisko ojca. Ale ja będę walczyć o swoje, bo to ja będę ciągle z dzieckiem (on wylatuje do Angli) a potem jak pójdzie do przedszkola pewnie będą pytania czemu masz inne nazwisko niż mama itp... Albo jeśli znajdę sobie kogoś to wtedy każdy z nas będzie miał inne nazwisko co też może być dla malca ciężkie i dziwne...
styska1551 jest offline Zgłoś do moderatora