2016-07-27, 11:19
|
|
|
Regulator reniferów
|
Dot.: Wakacyjne klamstewka jego
Cytat:
Napisane przez anna87
Robicie z niej zazdrosną histeryczkę, bo chłopak przez 2 tygodnie ją okłamywał, po czym ochłodził kontakt, a ona juuuuż sobie wyobraża buk wie co. Wg mnie i tak zachowuje się spokojnie.
|
Nie robicie, bo ja nie robię, ani razu nie napisałam, że jest zazdrosną histeryczką. Po prostu uważam, że jeśli ona z własnej woli zgadza się na takie kontrolowanie, bo pasuje jej związek bez zaufania, to ma problem i to, czy jej facet jest zakłamanym manipulatorem czy zastraszoną ofiarą nie ma tu znaczenia.
Uważam też, że jej pasuje pozycja hiperbolizującej męczybuły, bo ewidentnie rada z zerwaniem jej nie odpowiada, czyli kłamstwo nagle przestało być takie okropne i rozrywające serce. Jakieś wywlekanie jej ran przed facetem jest ważniejsze od faktu, że ten związek to farsa.
I nie, nie mówię o jej reakcji na kłamstwo chłopaka. Mówię o jej postawie w temacie, gdzie zamiast wyjaśnić, o co chodzi, zadaje prowokujące pytania i odwraca kota ogonem.
|
|