Hej dziewczyny

witam sie dzisiaj juz z domku, w końcu się wyspałam

Wczoraj w szpitalu ordynator mnie jeszcze zbadał i kazał dużo pić i duphostanu nie brać tylko luteine dopochwowo... Ja z duphostanu właśnie schodziłam miałam dokończyć opakowanie na 2 tabletkach i koniec , a tu luteina na noc tylko... Nie myślicie że to za mało?
Dzisiaj po wypis ide i wykupie recepte.
Wczoraj rocznica, ale my nic specjalnego nie robiliśmy, po prostu cieszyliśmy sie sobą bo w końcu razem byliśmy, dobrze że wczoraj mnie wypisali

pojechaliśmy sobie do galerii, zjedliśmy, zrobiliśmy sobie pare zakupów. Byłam w hm dokupić jeszcze jedne spodnie z gumką ale nie było już nic ciekawego więc majtasy kupiłam sobie 3 pary za 20zl, bo moje na pół dupy już:P jeszcze w smyku byliśmy i super promocje -50% chcieliśmy taką pake ciuszków kupić bo za 60 zł ale były personalizowane dla chłopców i dla dziewczynek a my jeszcze nie wiemy

A po przyjeździe na mojego małża czekała niespodzianka w postaci akwarium, ale sie ucieszył

cały czas o tym mówił, zaczął czytać co potrzebuje i w ogóle

mój prezent powiedział że jedzie:P hehe
Co do l4 to kasa długo idzie a u mnie to w ogóle dziwnie te wypłaty... Od połowy maja jestem na l4 wiec do połowy czerwca zapłacił pracodawca, 17lipca przyszły pieniądze za połowe czerwca, wiec myślałam że teraz za cały mies. Dostane po 10.08 a tutaj wczoraj przyszło 700zł... Także wypłaty w cały świat:P
I dziewczyny idzcie sobie na l4 nawet nie patrzcie na pracodawców bo to Wy i maluszki jesteście najważniejsi a pracodawcy i tak nie doceniają poświęcenia...nie ma co.
Skurczy nie mam ale miałam sytuacje z takim wybrzuszeniem tylko nawet nie pomyślałam że to skurcz:P ale uczucie głupie:P