Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Sierpnióweczki 2016! Część VII.
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2016-07-27, 11:21   #1389
Orange_tree1
Zadomowienie

Dot.: Sierpnióweczki 2016! Część VII.

Cytat:
Napisane przez Krefetka Pokaż wiadomość
Rozum podpowiada że dziewczynka a serce ze chłopiec [emoji848]

Wysłane za pomocą magii
U mnie na odwrót wydaje mi się, że syn będzie ale serce podpowiada, że córa

Cytat:
Napisane przez virginia Pokaż wiadomość
Dzień dobry

Dzięki , ja z moim imieniem dość długo się oswajałam i dopiero z czasem zaczęłam je doceniać
Rzeczywiście trochę dziwna ta wizyta...hm...ale waga jaka ładna

współczuję gorszego samopoczucia, mam nadzieję, że dziś czujesz się już lepiej?
U mnie też nastrój do bani ale to raczej psychiczny, do złego fizycznego już się przyzwyczaiłam ...

ojej, jaki dzień!
przede wszystkim szacun dla Ciebie bo chyba jako jedna z nielicznych (jedyna?) jeszcze pracujesz. Choć te 6 pudeł to już przegięcie .
po drugie: takie huśtawki nastrojów i wgl takie 'akcje' w ciąży to niestety normalna sprawa. Chciałam Was też dziewczyny uprzedzić, że po porodzie też są niezłe jazdy... Ja pamiętam, że mogłam ryczeń non stop, do tego zmęczenie itp robi swoje. Dobrze, że masz wsparcie w TŻecie, to naprawdę ważne mieć kogoś bliskiego kto będzie znosił nasze humorki .
A jak dziś samopoczucie? lepiej?

tak, to normalne

o, to super! super wieści a lekarza tylko pozazdrościć!
Ty masz siłę w taki skwar po Ikei łazić?

a ja czekam na 'chłodniej' jak na zbawienie...

dawaj znać ps jesteś mistrzynią krótkich wiadomości

Na 13 mam wizytę, jestem ciekawa co u Kasi i wgl, proszę o kciuki .
Dziś lepiej. Dzięki.
Trzymam się jakoś

Cytat:
Napisane przez Krefetka Pokaż wiadomość
Racja.

Fakt [emoji851]

Cokolwiek byś teraz nie zrobiła i tak powiedzą ze to przez ciąże i hormony... Bo pracownik przecież zawsze sie stara [emoji13] i zawsze zarabia za mało o zawsze zasługuje na najwyższa premie (wiem wrednie pisze)

A juz całkiem na serio to zgadzam sie z tym co napisała Florence...

Wysłane za pomocą magii
Nie no poinformowałam, że nie taka była umowa, że się wywiązały częściowo więc i ja daję częściową nagrodę. Amen

No ale wiadomo - hormony ciążowe
I tak dziewczyny zarabiają moim zdaniem nieźle, bo ponad 2k na rękę bez premii za 8h pracy od 8-16 lub od 9-17. Wszystkie weekendy wolne, praktycznie zero zostawania choćby 10min po pracy ... urlopy kiedy chcą, wszystko opodatkowane. W konkurencyjnych biurach dziewczyny mają max 1500 i to sa po studiach. A u mnie po ogólniaku ... no i przerwy na jedzenie itd - no serio nie mają źle

Cytat:
Napisane przez Lucynka20xd Pokaż wiadomość
Kciuki ;-) ja również obstawiam Chlopca ;-)

Kciuki dla Was

Dzien dobry dzis mam jakis kiepski dzien ehh tak mnie denerwowala podgloga i te okruszki ze trochę odkurzylam i umylam podlogi zupke synkowi ugotowqlam pranie wywiesilam i padaaaam :-( [emoji16] [emoji26]

eh zeby on dzis byl grzeczny

Mam jakis humor do bani chyba hormony... [emoji29]

Wysłane z mojego GT-I9295 przy użyciu Tapatalka
te hormony to niezłe cholery

Cytat:
Napisane przez navioe Pokaż wiadomość
Cześć. Wreszcie was nadrobiłam. Chciałam napisać, ale brałam sie za nadrabianie i przy końcówce wjeżdża relanium i śpię jak zabita.
U mnie rozwarcie 7cm, skurczy brak, przynajmniej ja ich nie czuje. Na badaniu stwierdzili, że prawdopodobnie jestem jedną z tych kobiet, co urodzą i nawet nie poczują. Nie pozwalają mi wstawać, jedynie do toalety. Czuję jak mi mięśnie zanikają już powoli
I teraz mam pytanie: czy jest możliwe, że rozwarcie pójdzie do 10 a skurcze nie nadejda i przenoszę ciążę i skończy się cesarka? Z tego co rozmawialam z nimi to według nich u mnie mogą zacząć się parte i już rodzimy, położna stwierdziła, że mam sie cieszyć bo do 7 kobiety dochodzą czasem po 12h meczarniach. Na obchodzie usłyszałam, że mam informować na bierzaco, żeby nie urodzić w łóżku. LOL.
Superhuman pytałaś gdzie leżę- u dyrektora Sajdaka na oddziale ale bada mnie i opiekuje się Kampioni, nie wiem czy słyszałaś, ale fajna kobietka.
Już czuję, że mnie zamula więc idę w kime.
Zonamojegomeza trzymam kciuki! Ja w sumie nie wiem co obstawiam, napewno będzie fajnym bomblem.
Trzymam kciuki za wizyty, wiem, że mało piszę ale podczytuje was w miarę regularnie i jestem z wami caly czas.
No nie... przez sen urodzi i nawet nie będzie wiedziała ...
Trzymamy kciuki by cesarki nie trzeba było robić
12.12.2015 II kreseczki
23.08.2016 Czekamy na Ciebie maleństwo
Orange_tree1 jest offline Zgłoś do moderatora