2016-07-27, 11:25
|
|
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Styczniowo - lutowe mamusie 2013 - część... kolejna :D
hej
jestem zombi Filip budził się całą noc co chwilę, bo kaszle i katar, dodatkowo wpakował sie do mojego łóżka, więc spałam zgnieciona między dwoma pokemonami; Ola obudziła się o północy i zasnęła dopiero o 5:10, cały czas się wierciła i jęczała;
Cytat:
Napisane przez s i l v e r
Ło matko,ale upał. Teraz wróciłam od lekarza i już ledwo na nogach szłam. W pewnym momencie ciemno przed oczami  normalnie źle się czuję , a w ten upał tragedia. Ale dotarłam do domu cała i zdrowa.
|
jak sobie przypomnę upały w tamtym roku pod koniec ciąży, to szczerze Ci współczuję; udało mi sie wstrzelić z porodem w troszkę "chłodniejszy" okres i uciec ze szpitala, przed kolejną falą upałów, ale masakra była; dobrze, że porodówka z klimą
[1=0096a1e2f6245c4e98bc18d e9b0ed84c369ef137_632f8bf 2adc0b;63453076]
A ja rano u okulisty z Agatką byłam, wszystko ok, wzrok bardzo dobry.
Wpadłam w nową manię - maluję kamyki [/QUOTE]
własnie widziałąm na fb; fajnie to wygląda
Cytat:
Napisane przez mikakrolikowa
Elllmi dzis czekala na nas niespodzianka 2 skrzynce dziękujemy serdecznie, odbite lapki rozczulily mnie totalnie az się poplakalam , ksiazka juz w połowie przeczytana
|
cieszę się, że sie spodobało Filip tak przeżywał to odbijanie i wysyłanie; potem wszystkim opowiadał, co wysłaliśmy, i dla kogo, i dlaczego
Cytat:
Napisane przez sylwietta1988
hej  ale sie dzisiaj narobiłam, jak dzika norka.... ale okna mam pucus glancus i firaneczki świeze we wszystkich  wolen miałam to"poodpoczywłam" 
|
wyprane czy znowu nowe?
Cytat:
Napisane przez gojka24
Dziewczyny mam remontowy dylemat. Pomożecie?
|
no zależy jaki masz zamysł tego pokoju i czy smerfy będą pasowały teraz; ja bym zamalowała, bo jak remont, to zmiana wszystkiego
no i rzeczywiście trzeba było najpierw wszystko białą farbą przelecieć
Cytat:
Napisane przez Debrah
Ja nie przepadam za malunkami na ścianach - wole ewentualnie naklejki , chyba bokeh ma gwiazdki. Dlaczego ? Za łatwość stosowania i zmiany jak się opatrzą. Mniej kłopotliwe, bardziej uniwersalne.
|
Bokeh chyba miała kropeczki, bo nawet jej pytałam, gdzie kupowała; ja na skosie w pokoju nakleiłam czarne kropelki
Cytat:
Napisane przez pstryczek84
o, wlasnie w Tv leci "ona czuje we mnie piniadz"
Hje - pozdrow Polcie  jak nic, ta piosenka bedzie mi sie juz tylko z tym kosciolem kojarzyc 
|

Zapisz
|
|
|