Wątek
:
Chcę być ładna... Pomocy
Podgląd pojedynczej wiadomości
2008-01-21, 14:35
#
1
spioch7
BAN stały
Chcę być ładna... Pomocy
czesc po tym jak obejrzalam wiele metamorfoz na wizazu sama sie skusilam na to by sie was poradzic.Nie czuje sie bleeee ale kiedys bylo ze mna lepiej zmeczylam sie swoim odbiciem w lustrze potrzebuje zmian pomozecie mi? Mam nadzieje ze...TAK!
-Mam problem z dobraniem fryzury chce by do mnie pasowala za kazdym razem gdy ide do fryzjera nie jestem na 100%przekonana co chce zrobic i wychodze ciagle z tym samym scieciem chce czegos nowego.Moj naturalny kolor wlosow to mysi blond nie za ladny prawda?(Tez tak mysle) wlosy mam krecone lekko za ramiona .Macie jakies propozycje na takie wlosy?Chetnie jakas wybiore
Nie chciala bym scinac z dlugosci zbyt duzo poniewaz zapuszczam jednak chciala bym miec fryzure lekka i pasujaca do buzi.Mysle tez o zmianie koloru moje propozycje to blond,brąz,rudy (nie wiem w jakiej tonacji te kolory)
makijaz-tu nie jestem obeznana ide do drogerii i wybieram co mi laskawa pani zaproponuje (ostatnio bylo to latem) pani polecila mi perlowy cien w kolorze brazu na regale wygladal ok (przekonalam sie ze swiatlo robi swoje) na oku cien wygladal fatalnie jak bym miala je podbite;/ to nie byla byle jaka drogeria tylko znanej firmy PUPA po tej porazce kosmetyki poszly w odstawke;(prosze pomozcie mi jakies wskazowki co powinnam wybrac
nie chodzi mi o mocny meke up glownie o to by zakryc mankamenty cery to chyba puder na to?Ale jaki?Chciala bym sypki ale nie wiem jaki odcien i firma(ma cere normalna)
cien do powiek-nie wiem co wybrac jak go dopasowac
maskara i kredka to najmniejszy problem
ILE KROC PATRZE W LUSTRO CZUJE SIE...NIEWYRAZNA ;(
nie chce miec tony tapety na buzi tylko subtelnie podkreslic to co warte uwagi
zalaczam moje zdjecie (jestem blada na kazdym zdjeciu bez wzgledu na swiatlo)nic nie poradze...a te ''siwe'' wlosy to pozostalosci po starej fryzurze i pasemkach
dodaje tez zdjecie z kolorem rudego/brazowego ktory mi sie podoba
CZEKAM NA RADY I UWAGI POZDRAWIAM LICZE NA WASZA POMOC DZIEWCZYNY!!!
Załączone zdjęcia
poprawka.jpg
(86,7 KB, 1036 załadowań)
ruda.jpg
(37,1 KB, 686 załadowań)
spioch7
Pokaż profil użytkownika
Znajdź więcej postów spioch7