Dzień dobry!
Ja wracam już na codzienne moje tory. Tż w pracy, a ja z dziećmi. Choć nie do końca, bo nie muszę wstawać o 8, bo dzieci mają wakacje, tylko jak się obudzimy

I Maks został jeszcze na 10 dni u babci i potem z nią przyleci.
Oczywiście napiszę wam o wózkach, ale jak znajdę dłuższą chwilę. Ale Wy też piszcie, jak coś oglądacie!
No jak nic? Masz dobrą koncepcję

Najpierw gondola, a potem wypasiona spacerówka, tak? To dobre rozwiązanie wg mnie choć mało popularne i może być Ci ciężko kupić samą gondolę. Ja zrobiłam podobnie z Kajem z tym, że tą spacerówkę kupiłam od razu przed porodem z dobrym fotelikiem i na szybkie wypady do sklepu czy lekarza, wyciągałam tylko z bagażnika lekki stelaż, a na wygodne spacery mieliśmy duży traktor
A co konkretnie Ci się w nim podoba? Pytałaś producenta, gdzie sprzedaje?
A jakie są Twoje wymagania?
Dokładnie! Lub po prostu przystawiać więcej dziecko, a jak to nie pomaga, to poprosić o pomoc doradcę laktacyjnego.
Jeśli chodzi o alkohol przy karmieniu, to ja mam jedną bardzo prostą zasadę - karmię, to nie piję ani łyka, jak w ciąży. Myślę, że nikt nie zbadał ani nie ustalił żadnej "bezpiecznej" ilości ani czasu, który trzeba odczekać.
Ciągle jestem z Tobą

Mi też po najedzeniu się polskich pyszności, po urlopie wyskoczyło +6

Ale u mnie jest na razie 18 tc

Jeszcze nic nie zdecydowałam, ale rozważam głównie Camarelo, Baby Design, Jedo lub Mutsy. Co do spacerówki też jakieś małe typy się pojawiają, bo jeden wybór u mnie zależy od drugiego. Ale to się jeszcze może zupełnie zmienić, bo jeszcze przede mną buszowanie w UK
Sama nie wiem co bym zrobiła

A możesz jeszcze w innym czasie zobaczyć/zacząć tą szkołę rodzenia?
Albo idź, ale bądź ostrożna. Jak tylko źle się poczujesz, to usiądź gdziekolwiek, odpocznij.
Rany, masz rację, że przypadek, ale na pewno też bym już była nieufna wobec żyrandola. Decyzja za Tobą, postaraj się już spać spokojnie