Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Sierpnióweczki 2016! Część VII.
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2016-07-28, 15:47   #1547
Krefetka
Zadomowienie

Dot.: Sierpnióweczki 2016! Część VII.

Cytat:
Napisane przez navioe Pokaż wiadomość
Dziewczyny spalam i odeszly mi wody.

Wysłane z aplikacji Forum Wizaz

To trzymam kciuki zeby szybko poszło
i aby było wszystko Ok.

Cytat:
Napisane przez florencee Pokaż wiadomość
To też biorę, nie będę wymyślać. :P I będzie dużo książek do wyboru. Etui fajne jest firmy Dura Gadget, po 5 latach oceniam jego stan na bdb z małym minusem.

I Miłoszewski też na mnie czeka, tylko pierwszą część przeczytałam.

Masz jakiś link go sklepu gdzie mogę kupić etui? Te z Allegro starczają na 2-3 mc...

Miłoszewskiego "Domofon" mocno podział mi na psyche... Do tej pory jak jadę do rodzicow boje sie wejść do piwnicy w ich bloku... I pierwszy raz cieszyłam sie ze w moim jej nie ma i ze mamy nowoczesna windę z której nie muszę korzystać. Ale to książka nie z serii...

Cytat:
Napisane przez Piernik Torunski Pokaż wiadomość
nie wiem co by mnie bardziej zmęczyło-spacer czy seks

Virginia mi internista przy utrzymującym się dwa dni ciśnieniu w granicach 130/80 zwiększył dawkę leku..ale ja też czułam po swoim samopoczuciu,że takie ciśnienie mi nie sprzyja,choć początkowo nie zauważyłam żadnej zmiany - nie wyłapałabym bez ciśnieniomierza tego wzrostu..dopiero jak się utrzymywało i ja juz wiedziałam,że jest wyższe to poczułam je po sobie..także tak jak - kasia_ruda pisze - lepiej codziennie te dwa pomiary wykonać dla swojego świętego spokoju.. nie wiem jak jest opuchlizną,ale lekarz mnie o to zawsze pyta i jak leżałam w szpitalu to dziewczyny z tego powodu też kładli na obserwacje..

mam to samo..pozaczynanych kilka i nic nie dokończone..aż odbiera mi to chęć sięgnięcia po następną.. też nie mogę się skupić na tym co czytam albo zasypiam w trzym minuty podczas czytania..no ale walczę dalej..

dobrze,że dzisiaj mam niskie
aa i ja mam dłuższy urlop
ale tak serio to strasznie mało czasu- kiedy to zleciało? niedawno studniówka była..potem 50 parę.. a teraz 24? łożesz..
Bałabym sie se usunęłabym podczas sexu

Lubie czytać kilka książek jednocześnie ale musza byc rożne (kryminał z reportażami, thiller z czymś lekkim)
Ostatnio opuściłam sie w czytaniu bo ciagle śpię albo zawieszam sie na jakimś bezsensownym programem TV..,

Czyli wczoraj mogłyśmy mała ćwiarteczkę świętować [emoji13]

Wysłane za pomocą magii
Krefetka jest offline Zgłoś do moderatora