Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Sierpnióweczki 2016! Część VII.
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2016-07-28, 16:03   #1549
Krefetka
Zadomowienie

Sierpnióweczki 2016! Część VII.

Cytat:
Napisane przez virginia Pokaż wiadomość
Link niezła, nawet ją lubię. Sama mam na półce 2 jej książki z biblioteki, 'Gra cieni' i 'Nieproszony gość'.

O widzę, że lubisz fantastykę i kryminały. Ja fantastykę niekoniecznie ale kryminały też bardzo. Nesbo wielbię, Lackberg też bardzo lubię. I też przeczytałam już wszystkie, oprócz 1 pozycji i Nesbo i Lackberg, jakie wydali w PL. Przymierzam się zaś do Bondy, nic jej jeszcze nie czytałam, polecasz?

Pytanie nie do mnie ale Bondy polecam Pochłaniacz. Mi sie bardzo podobała. Ciekawy wątek i zaskakujące dla większości zakończenie

Przeczytałam wszystko oprócz książki z przepisami Lacberg. Wszystko czytalam jednym ciągiem i w pewnym momencie jej styl pisania zaczął mi sie nudzić... Tzn nie fabuła ale w każdej z książek znajdziesz te same sformułowania. Moze to kwestia słabego tłumaczenia? Nie pamietam jakie to było zdanie ale w każdym tomie można było przeczytać cos w rodzaju... "To była myśl, ktora szybko uciekła ale wiedział ze jest cos nie tak.."
I to zdanie powtarzało sie co kilka stron...
Wiem czepiam sie [emoji57]

Osobiście polecam książki Larsa Kepplera (pod tym pseudo pisze duet kobieta i mwzczyzna) to kryminały.

Wysłane za pomocą magii

---------- Dopisano o 16:03 ---------- Poprzedni post napisano o 16:02 ----------

Cytat:
Napisane przez Piernik Torunski Pokaż wiadomość
zawsze to 2w1

ja właśnie nie mogę czytać kilku jednocześnie,ale namówiłaś mnie na tego Miłoszewskiego..zapisuję do kupienia..

eh..taka okazja nam umknęła

Okazja zeby szukać stroju internetowego moze sie juz nie powtórzyć [emoji847]

Wysłane za pomocą magii
Krefetka jest offline Zgłoś do moderatora