2016-07-28, 16:03
|
|
|
Zadomowienie
|
Sierpnióweczki 2016! Część VII.
Cytat:
Napisane przez virginia
Link niezła, nawet ją lubię. Sama mam na półce 2 jej książki z biblioteki, 'Gra cieni' i 'Nieproszony gość'.
O widzę, że lubisz fantastykę i kryminały. Ja fantastykę niekoniecznie ale kryminały też bardzo. Nesbo wielbię, Lackberg też bardzo lubię. I też przeczytałam już wszystkie, oprócz 1 pozycji i Nesbo i Lackberg, jakie wydali w PL. Przymierzam się zaś do Bondy, nic jej jeszcze nie czytałam, polecasz?
|
Pytanie nie do mnie ale Bondy polecam Pochłaniacz. Mi sie bardzo podobała. Ciekawy wątek i zaskakujące dla większości zakończenie 
Przeczytałam wszystko oprócz książki z przepisami Lacberg. Wszystko czytalam jednym ciągiem i w pewnym momencie jej styl pisania zaczął mi sie nudzić... Tzn nie fabuła ale w każdej z książek znajdziesz te same sformułowania. Moze to kwestia słabego tłumaczenia? Nie pamietam jakie to było zdanie ale w każdym tomie można było przeczytać cos w rodzaju... "To była myśl, ktora szybko uciekła ale wiedział ze jest cos nie tak.."
I to zdanie powtarzało sie co kilka stron...
Wiem czepiam sie [emoji57]
Osobiście polecam książki Larsa Kepplera (pod tym pseudo pisze duet kobieta i mwzczyzna) to kryminały.
Wysłane za pomocą magii
---------- Dopisano o 16:03 ---------- Poprzedni post napisano o 16:02 ----------
Cytat:
Napisane przez Piernik Torunski
zawsze to 2w1
ja właśnie nie mogę czytać kilku jednocześnie,ale namówiłaś mnie na tego Miłoszewskiego..zapisuję do kupienia..
eh..taka okazja nam umknęła 
|
Okazja zeby szukać stroju internetowego moze sie juz nie powtórzyć [emoji847]
Wysłane za pomocą magii
|
|
|